2777
2789

۱۷

گفت از اسم رل خوشم نمیاد میخوام بگم من

دوست

دارم

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیش نبود ولی اولیش بود که از ته دل باور کردم و عاشق شدم 

بغلم کرد و دم گوشم گفت میدونستی وقتی کنار توام حس میکنم خوشبخت ترین ادم این دنیام؟ 

۱۹ سالم بود 

تموم شد رابطمون

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

۱۶ سالم بود یه مزاحم تلفنی داشتم ۱۷ سالش بود هر روز کلی پیامک عاشقانه برام میفرستاد😄

منم هر وقت میخواستم کارامو پیش ببرم یه مادرم اول یا اخرشم اضافه میکردم و اونا رو میفرستادم واسه مامانم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولیش نبود ولی اولیش بود که از ته دل باور کردم و عاشق شدم 

بغلم کرد و دم گوشم گفت میدونستی وقتی کنار توام حس میکنم خوشبخت ترین ادم این دنیام؟ میشه همیشه بمونی برام و خوشبختم کنی برا همیشع؟

۱۹ سالم بود 

تموم شد رابطمون

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡