2777
2789

هدفم اینه اون لیست بلند بالایی که نوشتم رو بخرم همشونو😂

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم برم کره ماه هروقت چشمم به ماه میوفته اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم یچیزی اون جا هست اصلا هروقت به ماه نگاه میکنم به این فکر میکنم که اون داره از بالا کل دنیا رو میبینه

Disconnected

زبانم فول بشه ، دوست دارم ۶ ماه دیگه هیکلم جوری که می‌خوام شده باشه، اولین کنکورمو قبول بشم و دندون بیارم ، برم شیراز ، ی خونه ی کوچیک داشته باشم، بیزنس خودمو راه بندازم، گه گاهی به کشورای دیگه مهاجرت کنم 

خودم:

سر صحنه ام و کارگردان داره میگه: صدا، دوربین ... حررکتت!

حس وایسادن رو فرش قرمز ...

این که میتونم نقش بازی کنم و احساسات مختلف رو تجربه و درک، و بازی کنم!

همچنین همزمان سر صحنه دارم به این فکر میکنم که چقدرر خسته ام بخاطر بیداری های شب قبل برای تمرین کردن، برای این ک از صبح تا ظهر کلاس بودم بعدش سر صحنه تا صبح روز بعد .‌. ولی این خستگیه با حس خیلی توب و دلنشینی برام همراهه ‌‌‌... حس موفقیت بعد سخت تلاش کردن ...!

دوست دارم برم کره ماه هروقت چشمم به ماه میوفته اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم نمی‌دونم چرا ولی حس ...

منتظرم از حست وقتی از ماه برگشتی بگی ... که چقدررر خوب و دلنشین بوده برات و خوشحالی💓

زبانم فول بشه ، دوست دارم ۶ ماه دیگه هیکلم جوری که می‌خوام شده باشه، اولین کنکورمو قبول بشم و دندون ...

منتظر اون تاپیکی ام ک از خارج زدی و میگی مطبو دادم دست منشی، بیزینسو هم اوکی کردم الان اینجا دارم کیفشو میکنمم و همه بهم میگن چقد تو خوش فرمی و خوشگل💓

ادامه تحصیل

زبانم فول البته از زبان متنفرم 

هیکل تراشیده

کلاس پینک پنگ

کلاس ویولن

ریاضی هم فوووووول 

خونه ویلایی ۴۰۰متری

ویلا شمال

ماشین حالا هروقت پولش بود فک میکنم😅

سفرهای خارجه

پسرم همیشه دلش شاد 

همسرم ترک کنه

ادامه تحصیل زبانم فول البته از زبان متنفرم  هیکل تراشیده کلاس پینک پنگ کلاس ویولن ریاضی هم ...

منتظر اون روزیم که تو خونه ویلایی تون داری ویولن میزنی و فیلمشو گذاشتی؛ و پسرتم داره اونور میخنده بهت میگه مامان بیا دیرت میشه هاااا میخوای بری کلاااس. از اینور با شوهرت باهم پینگ پنگ بازی میکنین و میگین و میخندین!

منتظر اون روزیم که تو خونه ویلایی تون داری ویولن میزنی و فیلمشو گذاشتی؛ و پسرتم داره اونور میخنده به ...

ای جانم ای جانم ممنون مهربونم😭😭😭😭😭😭😭😭امیدوارم آرزوهای شماهم برآورده بشه و همه ی دوستای نی نی سایتی بجای تاپیک خیانت و دل شکسته و ....یکی یکی بیایم تاپیک خوشحالی بزنیم برای آرزوهایی که به واقعیت تبدیل شدن ❤️❤️❤️❤️❤️