2777
2789
عنوان

اگر دلتون از کسی یا چیزی گرفته بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 63 پست
میدونم الان عصبی هستی قشنگم ولی اگه دوستش داری و دوستت داره از این کارش چشم پوشی کن ولی بهش بگو که ن ...

آخه رلم نیست🥺دوست داشتنش یه طرفست. یکی دوماه پیش کلی باهاش حرف زدم و گفتم منو‌ ول کن.دیدم ول نمیکنه بلاکش کردم.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاینکه خانواده شوهر ما خواهرا راحت بهمون تهمت میزنن در صورتی ک دروغه دلمون خیلی شکسته از دستشون .ما ...

عزیزم ناراحت نباش ماه همیشه پشت ابر نمیمونه خانواده شوهرتون هم یک روز نتیجه تمام ظلم هایی که به شما کردن و دلتونو شکستن می‌بینن دنیا بی حساب کتاب نیست

قول میدم بهت میبینی روزیو که تاوانشو پس میدن که البته امیدوارم زودتر از اذیت کردن شما دست بکشن وگرنه بدجور گرفتار کارما میشن💔

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ساعت 7امشب با همسرم رفته بودیم دندون پزشکی، 3 تا دندون عقلام نهفتش، هر کدوم 2 و 400 میخواد ک جراحی ب ...

ای وای😢عزیزم هیچ جوره راه نداره بتونین رد گوشی رو بزنین پیداش کنین؟

درکتون میکنم تو این گرونی واقعا خیلی سخته💔

دیگه امتحانات تموم شد همرو ۱۳ گرفتم  یکی هم افتادم  البته پیام نور خداروشکر اخراجی نداره

خب پس تموم شده دیگه فکرشو نکن

تو تمام تلاشتو کردی و کاری که از دستت برمیومده انجام دادی

آخه رلم نیست🥺دوست داشتنش یه طرفست. یکی دوماه پیش کلی باهاش حرف زدم و گفتم منو‌ ول کن.دیدم ول نمیکنه ...

کامنت قبلیتونو خوندم متوجه شدم شما بهش علاقه ای ندارین و فاصله سنیتون هم زیاده ، عزیزم پس بنظرم همونکاری که خودتون کردین خوبه بهش بگین🥲

مامانم همین چن ساعت پیش گفت زودتر برو تو خونه تا بیشتر از این ابرومونو نبردی!

اخه بدون چادر رفته بودم بیرون الان چن ماهه ک دیگ چادر نمیگیرم ولی هنوز نتونستن کنار بیان با این قضیه

لطفا ب اعتقادات هم احترام بذارید🙏🏻

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
کامنت قبلیتونو خوندم متوجه شدم شما بهش علاقه ای ندارین و فاصله سنیتون هم زیاده ، عزیزم پس بنظرم همون ...

آره.اینکارو کرد که من از بلاک درش بیارم و زنگ بزنم.ولی به هیچوجه اینکارو‌نمیکنم

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
مامانم همین چن ساعت پیش گفت زودتر برو تو خونه تا بیشتر از این ابرومونو نبردی! اخه بدون چادر رفته بو ...

🥺🥺عزیزم...حق با شماست

یه مدت دیگه بگذره عادت میکنن ، زندگی شماست و این حق مسلمتونه که با عقیده های خودتون زندگی کنین

آره.اینکارو کرد که من از بلاک درش بیارم و زنگ بزنم.ولی به هیچوجه اینکارو‌نمیکنم

کار درستی کردی تو عشقهای یک طرفه هر دونفر اذیت میشن 

وقتی بدونه شما علاقه ای بهش نداری راحتتر کنار میاد با این قضیه

🥺🥺عزیزم...حق با شماست یه مدت دیگه بگذره عادت میکنن ، زندگی شماست و این حق مسلمتونه که با عقیده ها ...

دقیقااا همین حرف شما رو اولش میزدن ولی کلا تغییر کردن

گاهی اوقات میگن اشکال نداره ولی همینکه میخایم بریم بیرون تیکه میندازه بهم و میگه تو کشف حجاب کردی

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛