2777
2789
از هوش مصنوعی کمک بگیر

😐نه .میخوام ببینم هارد اکسترنال رو میشه جوری تنظیم کرد که وقتی بخواد ریکاوری بشه یا فایلای حذف شده رو برگردونه رو یکاری کنه که نشه یعنی هاردو کلا تو برنامه ریکاوری پیداش نکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐نه .میخوام ببینم هارد اکسترنال رو میشه جوری تنظیم کرد که وقتی بخواد ریکاوری بشه یا فایلای حذف شده ...

ببین در این حد میدونم که من خودم یه بار اشتباهی اطلاعات هارد رو پاک کردم و چیز جدید روش کپی کردم برا همین با برنامه ریکاوری نتونستن فیلم های قبل رو برگردونن و هاردو جراحی کردن

سلام نمیشه با دستگاه ریکاوری کنن راحت برمیگرده

الان یکی که برنامه نویسه ی برنامه داره تو لپتاپش بعد هاردو دادم که برگردونه ک بهم گفت اصلا این هارد برنمیگرده .بهش اعتماد ندارم.

واقعا همچین چیزی ممکنه ک هاردو نشناسه یا هارد جوری باشه ک اصلا نشه ریکاوریش کرد؟؟؟

الان یکی که برنامه نویسه ی برنامه داره تو لپتاپش بعد هاردو دادم که برگردونه ک بهم گفت اصلا این هارد ...

اون نرم افزاری میخاد برگردونه. نرم افزاری، شاید برنگرده ولی سخت افزاری قطعیه

حتی هارد سوخته رو برمیگردونن بعضی جاها

این نیز بگذرد