2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟ پیش دبستانی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2845 بازدید | 46 پست
اره ولی سال اول فرق داره ، چون مثل مدرسه سفت و سخت نیست می‌تونه دیرتر بره یا مثلا برا اونایی ک خجالت ...

واقعا سال اول رو سخت نمیگیرن؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم شنبه اش رفتم مرکزی که سنجش انجام داده بودن گفت پسرت نمره قبولی گرفته و خیلی هم خوب بوده س ...

آخی 😄 خب خداروشکر ک قبول شده...

میگم هزینه پیش دبستانی اونجا چقدره؟کدوم شهری؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
از بچه من پرسیدن ولی 

خب یعنی چی؟

پرسیدن رفته یا نه

یا پرسیدن کجا رفته

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
آخی 😄 خب خداروشکر ک قبول شده... میگم هزینه پیش دبستانی اونجا چقدره؟کدوم شهری؟

تهران

مدرسه گفت ۲۸

سرای محله ۱۰

واقعا سال اول رو سخت نمیگیرن؟

ن منظورم پیش دبستانی هست ، سال اول منظورم سال اولیه ک می‌ره  کلاس بیرون ،(پیش دبستانی )

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
حتما میخوام ثبت نام کنم نمیدونم کجا 

مدرسه با مدرسه و مقررات مدرسه آشنا میشه ولی زمان پسرمن نوشتن رو به بچه ها یاد نمیدادن فقط نقاشی و خمیر بازی و کاردستی و آموزش کارای شخصی بود ولی سرای محله تا حدودی نوشتن الفبا رو هم یاد میدادن ولی چون تو سرای محله تک جنسیتی نبود بچه ها جدیش نمیگرفتن و انگار  بچه های سرا جسور تر بودن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بله ...هم اسم مدرسه رو پرسیدن هم برای کلاس اول سنجش گرفت خود معلم 

سنجش که باید برن برای کلاس اول

میخوام ببینم مدرسه غیر انتفاعی اگه بفهمه بچه ام سرای محله پیش رو‌ گذرونده‌ براش مهمه و‌ثبت نام میکنه یا نه

تهران مدرسه گفت ۲۸ سرای محله ۱۰

بنظرم دومی بهتره هم چون سخت گیریش کمتره هم اون ۱۸ تومن رو بده براش چیزای مقوی 😄😁

من کلی گفتم، یادگیری بچه ها به خیلی چیزا بستگی داره باید خوب تحقیق کنی

من خیلییییییییی تحقیق کردم اما نمیخوام سخت گیر هم باشن به خصوص برای پیش و بچه ۵/۵ ساله

واسه همین میگم سرای محله بهتره

بنظرم دومی بهتره هم چون سخت گیریش کمتره هم اون ۱۸ تومن رو بده براش چیزای مقوی 😄😁

😄😄

ببین واقعا هزینه اش مهم‌نیست برام

میخوام راحت باشه پیش دبستانی مگه چقدر مهمه 

سنجش که باید برن برای کلاس اول میخوام ببینم مدرسه غیر انتفاعی اگه بفهمه بچه ام سرای محله پیش رو‌ گذ ...

گفتم گلم پسرم غیر انتفاعی نوشتم پرسیدن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

من خیلییییییییی تحقیق کردم اما نمیخوام سخت گیر هم باشن به خصوص برای پیش و بچه ۵/۵ ساله واسه همین می ...

ببینید یخورده قانون و مقررات برای بچه ها خوبه

اگه بدون یادگیری قوانین بره کلاس اول، زده میشه

اما منم با مورد اول مخالفم(مدرسه سخت گیر با ساعت زیاد)

سراها هم اغلب آسون میگیرن، اگه فکر میکنید مناسبه بنویسید

بچه ها بالاخره درسو یاد میگیرن، حالا هرجا باشه، مهم مهارتهای اجتماعی هستش که تا آخر عمر باهاشونه