2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟ پیش دبستانی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2845 بازدید | 46 پست
نه شاغل نیستم اما میخواستم جای خوب ببینم پسرم رو  اما فکر کنم اذیت شه

الکی صبح زود باید بیدارش کنی از کتاب فروشی کتاب هاشو بگیر باهاش کار کن هیچ فرقی نداره

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

پیش دبستانی مهمه

سرای محلات کلاساش مناسب نیست

بهتره تو محیط مدرسه باشه، چون کلاس اول تو مدرسه اس، باید به محیط عادت کنه

اینجوری سخت گیری هم خوب نیس

اگه مدرسه ای که میخواد سال دیگه بره اونجا، پیش داره بنویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دومی  بنظر خوبه بچه بره پیش دبستانی با محیط بیرون اشنا میشه میتونه دوری از شما رو تحمل ...

منم فکر‌ کنم دومی عاقلانه تره

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
امروز مدیر مدرسه گفت اگه حتی بچه مریض شه غیبت بیشتر از سه روز مجاز نیست و ما برخورد می‌کنیم نگران ...

اونجوری فایده نداره مگه پادگانه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
پیش دبستانی مهمه سرای محلات کلاساش مناسب نیست بهتره تو محیط مدرسه باشه، چون کلاس اول تو مدرسه اس، ...

دوستم و خواهرم سرای محله رفتن بچه هاشون

کتاب گاج کار میکنن و همه چی یاد گرفتن

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
به نظرم مورد دوم بره .  کلا خوبه که برن پسر من عاشق کلاسش بود .

شما کجا بردی؟؟

الکی صبح زود باید بیدارش کنی از کتاب فروشی کتاب هاشو بگیر باهاش کار کن هیچ فرقی نداره

همه چی ک کتابش نیست عزیزم

وقتی بره پیش آماده میشه سال بعدش برا مدرسه ک زود بیدار بشه و... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

من پسرم رو مدرسه نوشتم  . سرای محله کنار مدرسه بود بچه های مدرسه منظم ترن ولی بچه های سرای محله ماهر ترن تازه سرای محله ارزونترم هست پیش دبستانی خیلی مهمه اگرم ثبت نام نکردی حتما بزارش کلاس نقاشی یا کوزه گری که دستاش راه بیفته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
همه چی ک کتابش نیست عزیزم وقتی بره پیش آماده میشه سال بعدش برا مدرسه ک زود بیدار بشه و... 

بالاخره یاد میگیره ۱۲ سال می‌ره مدرسه بالاخره عادت می‌کنه

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
عزیزم شما همونی بودین ک‌گفتین بچتون سنجش رد شده؟رد نشده بود؟

اره منم

شنبه اش رفتم مرکزی که سنجش انجام داده بودن

گفت پسرت نمره قبولی گرفته و خیلی هم خوب بوده

سایت مشکل داره همه‌رو‌زده ارجاع سنجش تخصصی🤔

من چی کشیدم‌ تو دو روز

من پسرم رو مدرسه نوشتم  . سرای محله کنار مدرسه بود بچه های مدرسه منظم ترن ولی بچه های سرای محله ...

حتما میخوام ثبت نام کنم نمیدونم کجا 

بالاخره یاد میگیره ۱۲ سال می‌ره مدرسه بالاخره عادت می‌کنه

اره ولی سال اول فرق داره ، چون مثل مدرسه سفت و سخت نیست می‌تونه دیرتر بره یا مثلا برا اونایی ک خجالتی ان خیلی خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍