نه شاغل نیستم اما میخواستم جای خوب ببینم پسرم رو اما فکر کنم اذیت شه
الکی صبح زود باید بیدارش کنی از کتاب فروشی کتاب هاشو بگیر باهاش کار کن هیچ فرقی نداره
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم رو مدرسه نوشتم . سرای محله کنار مدرسه بود بچه های مدرسه منظم ترن ولی بچه های سرای محله ماهر ترن تازه سرای محله ارزونترم هست پیش دبستانی خیلی مهمه اگرم ثبت نام نکردی حتما بزارش کلاس نقاشی یا کوزه گری که دستاش راه بیفته
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
همه چی ک کتابش نیست عزیزم وقتی بره پیش آماده میشه سال بعدش برا مدرسه ک زود بیدار بشه و...
بالاخره یاد میگیره ۱۲ سال میره مدرسه بالاخره عادت میکنه
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم