2777
2789
عنوان

بنظرتون بانامزدم حرف بزنم ؟

233 بازدید | 17 پست

سلام ..مشکلم تو تاپیکای قبلیم گفتم 

دوره نامزدیم ۲۷ام تموم میشه ...بنظرتون بانامزدم صحبت کنم ببینم تصمیمش چیه برای رابطمون یا بزارم مدت صیغه تموم شه وهرکی بره دنبال زندگیش؟

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی چی شد

دوماه پیش یه ازخدا بیخبر رفته پیش نامزدم ..کلی بدمو گفته ،اونم نسبت بهم سرد وبی اعتماد شده

ازاون موقع نه بهم زنگ میزنه نه پیام میده 

من سعی کردم رابطمونو درست کنم 

ولی الان نمیدونم باز برم صحبت کنم باهاش تا بزارم مدتمون تموم شه هرکی بره دنبال زندگیش

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
دیگه وقتی طرف تلاش نمیکنه دیگه تموم  بهترین کاره  تمومش کن

دوسش دارم ..سختمه 😭

خدالعنت کنه باعث و بانیشو😭

تاپیکتو خوندم  طرف دنبال بهونه بود انگار  بهتره باهاش حرف بزنی البت من جات بودم  چون پیامو زنگ نمیزنه بلاکش میکردمو به همه میگفتم همه چی تمومه و دیگه جوابشو نمیدادم تا زمان صیغه تمام شه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
دوماه پیش یه ازخدا بیخبر رفته پیش نامزدم ..کلی بدمو گفته ،اونم نسبت بهم سرد وبی اعتماد شده ازاون مو ...

بی خیالش شو...بخوادت میاد سراغت....خودتو کوچیک نکن....در حد یه پیام حرفاتو بهش بزن....بیشتر از این زیاده براش

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
دوماه پیش یه ازخدا بیخبر رفته پیش نامزدم ..کلی بدمو گفته ،اونم نسبت بهم سرد وبی اعتماد شده ازاون مو ...

از کجا معلوم کسی باشه؟؟ مطمئنی نامزدت از خودش درنیاورده؟؟

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
تاپیکتو خوندم  طرف دنبال بهونه بود انگار  بهتره باهاش حرف بزنی البت من جات بودم  چون ...

قبل این جریان خوب بود ولی بعدش خیلی بد شد باهام 

جوری که تا من نرم ببینمش اون نه میاد نه خبری ازش میشه 

دوست پسرداشتم ..قتل که نکردم 😭زیدخواب کسی که نبودم 

درخالیکه خودش باکلی دختر رفیق بود

از کجا معلوم کسی باشه؟؟ مطمئنی نامزدت از خودش درنیاورده؟؟

نه ..واقعا ۵سال با پسری بودم

اینو ادمای محدودی میدونستن ..یعنی دروهمسابه و رفیق خبرنداشت 

اینکه کی رفته بهش گفته نمیدونم 

بی خیالش شو...بخوادت میاد سراغت....خودتو کوچیک نکن....در حد یه پیام حرفاتو بهش بزن....بیشتر از این ز ...

چاره ای جز بیخیال شدن ندارم