2777
2789

بچه ها من توی یه شرکت بزرگ نیمه دولتی کار میکنم شرکتمون یه دفتر مرکزی داره من خارج از شرکت بودم بخاطر بچه های کوچیکم محیط کارم یه سری افراد ساده و مهربون هستند هممون تو کار خیر هستیم یه سری کارگر  کارمند ساده ولی واقعا همه با سواد ولی دفتر مرکزیمون از این خانم هایی که زیادی به ظاهرشون میرسن و بازیافت هستند ولی بی سواد و خودخواه الان من گه بچه هام بزرگ شدن میخوام برم دفتر مرکزیمون چون هم حقوقمون اونجا بالاست محیط کاریش هم باکلاستره حقوق و مزایا هم بالاتره 

ولی نمیدونم چه جور با این خانم ها کنار بیام مثلا هر چی از اونا بپرسی جواب نمیدن ولی خودشون آدم سین جیم میکنن در مورد زندگیشون هیچی نمیگن ولی مثلا من سه تا بچه ها دارم میگن چه خبره یا الان که دارم میرم همگی میگن نیا شرکت جای خودت بهتره چوم من مدرک تحصیلیم بالاتره نمی‌خوان نفر بالاتر بیاد حتی دوستای خوب قدیمی تو اون شرکت تغییر کردند

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اونجایی که میخوام برم جای پیشرفت داره نمیدونم چطوری کلاس کاری خودم حفظ کنم همیشه توی یه محل ساده بودیم مثل یه خانواده پشت هم دارم میرم توی یه مشت ناتو گه دوست ندارن کسی بیاد

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن فقط کارتو انجام بدی و محل نذاری 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

راجب چیزایی که دلت نمیخواد جواب بدی رک و راست بگو دلم نمیخواد راجب این موضوع صحبت کنم  و به حرفاشون اهمیت نده درگیر این حاشیه‌ها نشو

راجب بچه‌هات هم شخصیه به اونا ربطی نداره اصلا ولشون کن اینجور آدما رو 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم