2777
2789
وای میگفتن چندتاشون حالشون بد شده رفتن بیمارستان😂😂😂حالا اصلا اگر با ایشون ازدواج نمیکرد انگار قرا ...

وایی ناموسا؟

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننم ناراحت شدم اونو ولی معلوم نیست خبرش واقعی باشه

تازه من شنیدم یکتا ناصرم طلاق گرفته واقعا عصابم خوردمیشه. خیلیا میگن به ما چه به جهنم که طلاق گرفتن فلان ولی من دلم میسوزه که بعد چندسال زندگی با بچه جدا میشن 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
چرا من احساس میکنم زنشو خیلی دوست داره و عاشق زنشه و اون فیلم عقدشم دلیل داره که اینطوری حرف میزنه؟ ...

حالا من برعکس تو فکر میکنم مجبورش کردن که با  دختر ازدواج کنه حالا چجوریشو نمی دونم

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
اره دقیقا درست میگین یحتمل با عشق ازدواج کردن امیدوارم خوشبخت بشن😍 واقعا؟مگه پژمان بازغی طلاق گرفت ...

آره خیلی وقته زنش توی برنامه اومده بود کاملا مشخص بود خانم مستقل و با اعتماد به نفسی هست طبق گفته های فردین پژمان به خاطر بازار روابط آزادش طلاق  داد

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
تازه من شنیدم یکتا ناصرم طلاق گرفته واقعا عصابم خوردمیشه. خیلیا میگن به ما چه به جهنم که طلاق گرفتن ...

نیوشا ضیغمی هم طلاق گرفت

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
همونکه میگن تورا من انتخاب کردم از میان اینهمه خوبان چمیدونم قول میدم تااخرش پات بمونم پذیرا میشوی م ...

شعرو شنیدم خیلیا برای زیبایی تو مراسم عقد میخونند اما عقد آریایی نیست فریدون ممشیری شاعر دوره قاجار شعرو سروده

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
چقد هزینه کرده ؟ خرج عروسی با داماد بوده ؟ 

طبق گفته ها ۳۰ میلیارد