2777
2789
گلم شعر نیست کلیپو ببین

کلیپ رو دیدم عزیزم 

ولی من همخ جا خوندم نوشته این شعر سروده فریدون مشیریه 

اولین بارم یادمه تو سریال هشت و نیم دقیقه بعد از خطبه عقد تو محضر خوندن از اون موقع شعرش باب شد 

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد بازیگرا طلاق میگیرن

منوچهر هادی داخل مافیا که اومده بود اخلاقش افتضاح بود

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
ببخشید گلم این هر پفیوزی رو خوده اقای مشیری گفتن..؟؟؟؟😂😁😂😁

متوجه نشدم عزیزم اگه منظورت عقد آریایی دقیقا نمیدونم متنش مال کی هست 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
منو ببخش گلم ی لحظه قاط زدن متظورم شاملو بود  امضات🤭

🤣🤣نه بنده خدا شاملو پفیوز رو نگفته 

واييييى چرااينطورى رفتارش 

يكم عاشقانه تر

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

@arisammm  

توتاپيكت ميگفتى دروغه كه پس اين كليپه چيه😁

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

انگار میخواد بگه فالوورای عزیز نپرید من بزور این دختره رو گرفتم...من سرتر از دختره ام...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اینو به طرفداراش بگو میان قورتت میدن 😂

یبار یکی ازین بازیگرا که خیلیم معروف نبود مرد بود یه عکس انداخته بود تو جنگل با شلوارک خیلی بد بود عکسش

یکی از طرفداراش قشششنگ ۲وصفحه فحش نوشته بود برام

ینی من اینجوری شدم🙄🙄خلن بعضی ها گند طرفداری رو درمیارن