2777
2789

من خرید نکردم ولی هرکیو دیدم راضی بوده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم من خیلی از باسلام خرید کردم ولی لباس نخریدم هیچوقت.

چند تا نکته بهت بگم .

اول اینکه هر چیزی که میخوای بخری سعی کن بقیه هم از اون چیز خریده باشن تا بتونی نظراتو بخونی .بعضی وقتا همین نظرات به دادت میرسن تا چیزی که میخری به صرفه باشه . مثلا شاید افرادی این لباسو خریدن ولی جنسش خوب نبوده ،از طریق خوندن نظرات اینو میفهمی.

و اینکه حتما قبل از اینکه پول پرداخت کنی توی پی وی با فروشنده صحبت کن تا مطمئن بشی که این لباسی که میخوای رو هنوز داره یا تموم شده .رنگ و سایزشم میتونی بهش بگی تا همونو بفرسته برات.

و اینکه با سلام مطمئن هست راحت سفارش بده

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار ساله از باسلام خرید میکنم پشتیبانی خیلی خوبی داره خیالت راحت . حتی دوبار به من پولمو پس دادن یه بارش انصراف زدم یبارم جنسم دستم نرسید ! 

در کل خوبه ولی من لباس تا حالا اینترنتی نخریدم چون مشکل پسندم و حتی حضوری ام خرید میکنم بارها شده بردم تعویض کردم

من چهار ساله از باسلام خرید میکنم پشتیبانی خیلی خوبی داره خیالت راحت . حتی دوبار به من پولمو پس دادن ...

گلی ببخش 

استارتر ببخش اینجا پست میزارم 

گلی من شلواری سفارش دادم کلا فرق داره با تصویری درخواست مرجوعی دادم شما از روند مرجوعی میدونید؟؟ 

بعدش خب چطور تایید میشه؟ هزینه پست با کی هست؟

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
گلی ببخش  استارتر ببخش اینجا پست میزارم  گلی من شلواری سفارش دادم کلا فرق داره با تصویری ...

من تا به حال مرجوع نکردم عزیزم نمیدونم ولی میتونی تو پیگیری خریدت بنویسی که رضایت نداشتی تا پشتیبانی با سلام خودشون باهات تماس بگیرن و راهنماییت کنن 

من دو سه بار اون اوایل زنگ زدم پشتیبانی عالی راهنماییم کردن و پیگیرم بودن شدیدا

از غرفه دار های برتر که مشتری زیاد دارن خرید کن 

و دوم اینکه اگر رو جنسی شک داری میتونی از کسایی که اونجا خرید کردن بپرسی ، گزینه ی چت داره 

من خودم بارها خرید کردم و راضیم 

اما مرجوع تا الان نکردم

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

من ی عالمه مانتو و تونیک خریدم همیشه هم راضی بودم قبل از خرید خوب بگرد از غرفه دار همه چیو بپرس بعد خرید کن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من تا به حال مرجوع نکردم عزیزم نمیدونم ولی میتونی تو پیگیری خریدت بنویسی که رضایت نداشتی تا پشتیبانی ...

اره زدم که رضایت ندارم در حال پیگیری نوشته 

من نمیدونستم و ایشون هم ننوشته بود که خیاط هست یعنی خودش دوخته شلوار اصلا درست نیست 

و ایشون عکس های ژورنالی تولیدی ها گذاشته بود خیلی شیک و زیبا اومد تا زمین تا اسمون فرق داره 

گفت پس بفرست نمیخواد تو باسلام بگی راضی نیستی یکمم از مبلغی که دادم کم کرد گفت برات واریز میکنم گفتم نه از باسلام پیگیری میکنم زدم ناراضی مشکلات گفتم و عکس هم گرفتم نمیدونم چی بشه☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
اره زدم که رضایت ندارم در حال پیگیری نوشته  من نمیدونستم و ایشون هم ننوشته بود که خیاط هست یعن ...

خوب کردی عزیزم ایشون رسما کلاهبرداری کرده و فریب داده بهتره باسلام درجریان باشه و پیگیری کنه در ضمن باسلام تمام پول و برمیگردونه به حسابت البته هزینه مرجوعی با خودته اگه اشتباه نکنم