کراش_العالمین مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8549 عنوان چه طوری با کسی اشنا میشید؟😂 177 بازدید | 15 پست من ۲۳ سالمه تو این چند سال فقط تونستم تا مرحله کراش پیش برم اونوقت بقیه امروز اشنا میشن فردا عقد میکنن😂😐😑 دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂 1402/03/22 | 18:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حـآآآمدشووونـم عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 163 زرنگن دیگه اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم
کراش_العالمین مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8549 توکه دیگه کراش عالمینی😂😂 😂 دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
پاکسرشت عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 552 مال منم همون دفعه اول به دعوا کشیده میشه و تمام. بداخلاق هم خودتونید 😂
عروسک_دلبر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 201 باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی 😅 راحت به مرحله عقد میرسی
aftab80 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2906 اره واقعا مثه منو آیسان 😎 تووآیسان؟😂😂😂 لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
حـآآآمدشووونـم عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 163 @گیلدخت_۷۵ اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم
silwana عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1486 بلدن مردم لاو میترکونن و بوسه و دست و اجتماعی طور من تا با کسی چت کردم قرار خواسته بلاکش کردم🤣😂
کراش_العالمین مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8549 باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی 😅 راحت به مرحله عقد میرسی من پس بزنم با دست طرف میذاره میره دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
مینو_احضار عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 4385 تو دانشگاه ب یکی بخور جزوه هاتون بریزه آشنا بشید عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤