2777
2789
عنوان

شوهرم یکسال بوده ک منو نمی‌خواسته..

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بداد زن تو برسه

از چه نظر؟

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
آره 

هر دلیلی که داشته الان این بلارو سرت اورده پس دیگه واقعا مهم نیست ادم درستی نیوده

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
هر دلیلی که داشته الان این بلارو سرت اورده پس دیگه واقعا مهم نیست ادم درستی نیوده

چطور فراموش کنم آخه این همه محبت دروغین رو... من از ته دلم باور کردم و از ته دلم بهش محبت میکردم

چطور فراموش کنم آخه این همه محبت دروغین رو... من از ته دلم باور کردم و از ته دلم بهش محبت میکردم

میدونم سخته فقط فکر اون لحظاتیو بکن که تو چشمات نگاه میکرده بهت میگفته دوستت دارم اما بعدش واست نقشه میکشه تا ازت متنفر بشی

ببین من احتمال میدم شوهرت ازت یه کینه بدی گرفته! شاید تو یکی از دعواهاتون حرفی زدی یا کاری کردی که ا ...

آره در ضمن اینا هم خیلی کینه این با کل فامیل قطع ارتباطن

ی بار تو دعوا گفتم با خانوادت قطع رابطه کنیم بیا جدا شیم و... امابه خدا جدی نمیگفتم

از نظر همین راههایی که بلدی

من بلدم چون ادم باید اگاه باشه اگاهی خوبه باید یاد بگیری مهارت زندگی کردنو اما قرار نیست به عشق زندگیم به خانوم خونم به کسی که میپرستمش در اینده و امیدوارم زودتر پیداش کنم این کارو بکنم لطفا قضاوت نکنید

آره در ضمن اینا هم خیلی کینه این با کل فامیل قطع ارتباطن ی بار تو دعوا گفتم با خانوادت قطع رابطه کن ...

مگه بیفتی به دست و پاش. یا کسی رو واسطه کنی و خودتم واقعاااااا تغییر کنیا. بشی یه زن مهربون و ایده آل. وگرنه حتی اگه باهات زوری بمونه مطمئنا خیانت میکنه. 

ببین میتونی یا نه 

من بلدم چون ادم باید اگاه باشه اگاهی خوبه باید یاد بگیری مهارت زندگی کردنو اما قرار نیست به عشق زندگ ...

والا اینایی که گفتی فراتر از آگاهی بود😣 یکی پیش من همچین حرفی بزنه میگرخم و ازش دور میشم

مگه بیفتی به دست و پاش. یا کسی رو واسطه کنی و خودتم واقعاااااا تغییر کنیا. بشی یه زن مهربون و ایده آ ...

التماسش کردم تو پیام... واسطه هم حتی فرستادم... اما جواب نداد

چ فدر کینه این خودش بیشتر من اشتباه داشت آنا من کینه ای نبودم

به نظرتون برنمیگرده