2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه چجوری؟ بیشتر بگوووو    

من کلا مجازی باش آشنا شدم

ازش خوشم اومده بود 

ولی نه اینکه دوستش داشته باشم و عاشقش باشم نه‌...

ولی خب سعی میکردم زیر عکساش کامنت بذارم یجوری کامنت میذاشتم که مثلا ادامه دار بشه اون حرف و یبار این اتفاق افتاد و خودش گفت نمیتونم اینجا توضیح بدم طولانیه اگه بشه شماره ات رو بدی بیام تلگرام بگم اینجا هم نت ضعیفه...خلاصه همین تلگرام اومدنش همانا و ادامه پیدا کردن بحث ما تا ۶ سال همانا🚶🏻‍♀️🤣الانم دیگه رابطه امونو داریم جدی میکنیم🥰😍😁

💔
من کلا مجازی باش آشنا شدم ازش خوشم اومده بود  ولی نه اینکه دوستش داشته باشم و عاشقش باشم نه‌. ...

ای جانم خوشبخت بشین 

ما فامیلیم 

بخاطر همون یکمی سخته 

و اینم بگم جفتمون خیلی مغروریم خیلییییی

اگه مُصِري بايد با سياست هاي زنانه بندازيش تو دام 😝  ولي اگه غرورت مهم تره خب شايد يعني ...

ببین ما فامیلیم 

وبخاطر این قضیه هم نمیشه حرکت ضایع ای کنم 

میگم 6ساله دوسش دارم و حتی به کس دیگه ای هم فکر نکردم 

اما خب اون مغروره منم وقتی میبینم اون مغروره منم مغرور میشم 

ببین شک دارم بهش چون نگاهاش رفتاراش چشاش خنده هاش همش منو به شک میندازه و حس میکنم اونم به من بی حس نیست 

و حس میکنم شاید میترسه که من بگم نه 

چون من خیلی سرد رفتار میکنم 

اگه راه حلی میدونی بگو عشقم   

ای جانم خوشبخت بشین  ما فامیلیم  بخاطر همون یکمی سخته  و اینم بگم جفتمون خیلی مغرو ...

عزیزمممم مرسیییی توام همینطور ان شالله که اتفاقای خوبی برات بیوفته😍😘

نگم برات از من مغرورتر نمیدیدی....اینم دو سال بهم نگفت دوستم داره چون میدونست چقد تخس و مغرورم میترسید از دستم بده😅چون به عنوان یه دوست معمولی با هم در ارتباط بودیم منم اصلا زیادی بهش رو نمیدادم و نمیذاشتم اونم از حدش بگذره....

اتفاقا منم قبل آشنایی با این خیلی سال قبل توی سن پایین عاشق یکی از پسرای فامیل شده بودم مث خودت و دقیقا چندین سال بدون اینکه بدونه درگیرش بودم و داغون شدم....

ولی بعدش فهمیدم اونم عاشقه اما عاشق من نه‌....عاشق خواهرم بعد اون خیلی نابود شدم خیلییییییی اما خودمو نباختم دانشگاه رفتم خودمو سرگرم فعالیت های مختلف کردم بعد تایم دانشگاهم با این آدم آشنا شدم و واقعا قصد اینو نداشتم که بخوام رابطه ی عاشقانه ای رو باهاش شروع کنم کلا فقط خوشم اومده بود ازش...😅ولی وقتی خوب شناختمش دیدم ارزششو داشت که اون آدم قبلی از دل و ذهنم رفت بیرون و این آدم اومد تو زندگیم....ینی کلا از اون فامیلمون متنفر شدم، حتی با حال خوب تو عروسیشم رفتم... همین الان خوشم نمیاد ازش وقتی میبینمش میره رو مخم😅

با هم هیچ جوره ارتباط ندارین شما؟

💔

من ۷ ساله میخاستمش و خودش نمیدونست 

بعد ۷ سال دیدمش انقد استرس داشتم ولی بازم هواسم بود گند نزنم کلا برنامم بود توی اون مهمونی مخشو بزنم بدونه اینک خودم حرکت تابلویی بزنم انقدم مغرور بودم 

بعد زیر چشمی نگاش میکردم حرکتاشو زیر نظر میگرفتم بهم نگا میکرد لبخند کوچیک میزدم و پشت چشم نازک میکردم و بی محلی 😂😂😂😂😂😂مهمونی تموم شد دیدم حرکتی نزد گفتم بیا تیرم ب سنگ خورد ...فرداش شمارمو پیدا کرده بود پیام داد ک عاشقم شده 😂الا شوهرمه 😂😂😂😂😂😂😂بدبخت هنو نمیدونه من مخشو زدم فک میکنه اون مخمو زده عاشقم شده😁😂

عزیزمممم مرسیییی توام همینطور ان شالله که اتفاقای خوبی برات بیوفته😍😘 نگم برات از من مغرورتر نمیدی ...

خدای من :)

چقدرررررررر سخت 

بیا بغلم :)  

خداروشکر که با یه ادم درستی اشنا شدی

چرا بابا 2ماه یه بار یا شایدم خیلی بیشتر میبینم همو 

میان خونمون 

میریم خونشون 

یا خونه مامان بزرگم