2777
2789
ببین ما فامیلیم  وبخاطر این قضیه هم نمیشه حرکت ضایع ای کنم  میگم 6ساله دوسش دارم و حتی ب ...

لابد ميبينه تو سردي مي ترسه جلو بياد. 

يه راه حل مثل مال من پيدا كن حالا تو بطن زندگيت نيستم كه بگم دقيقا از چه زاويه اي وارد شي 😬 

ولي يه نصيحت. تلاش خودت رو بكن. در بد ترين حالت غرورت ميشكنه و مي فهمي دوستت نداره. ولي اگه كاري نكني، تا آخر عمرت با خودت ميگي " نكنه اگه اقدامي مي كردم الان مال هم بوديم؟ " 

حتي خداي نكرده وقتي كه ازدواج كني با يكي ديگه. 

من ۷ ساله میخاستمش و خودش نمیدونست  بعد ۷ سال دیدمش انقد استرس داشتم ولی بازم هواسم بود گند نز ...

وایییییییی   

نه ببین اونم خیلی یه جوریه 

مثلا وقتی نگام میکنه انگاری داره باهام حرف میزنه 

یا وقتی باهام حرف میزنه همیشه یه لبخند رو لباشه 

یا همش اذیتم میکنه بعد میخنده یا شوخی میکنه باهام 

یه اتفاقی افتاده بود چت میکردیم بعد من خیلی عصبانی بودم از یه اتفاقی 

همش ویس میداد عزیزم اروم باش تو عصبانی نباش حالا 

ولی هیچ حرکتی نمیزنه لعنتی مغرور   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لابد ميبينه تو سردي مي ترسه جلو بياد.  يه راه حل مثل مال من پيدا كن حالا تو بطن زندگيت نيستم ك ...

ببین من گفتم خب خیلی مغرورم و اصلا گرم نمیگیرم باهاش

خیلی سردم 

ولی خب نمیدونم چجوری رفتار کنم که حس نکنه دارم مخشو میزنم یا حس کنه اویزونم 

اره باید یه کاری کنم که بعدا شرمنده قلبم نباشم

وایییییییی     نه ببین اونم خیلی یه جوریه  مثلا وقتی نگام میکنه انگاری داره باهام ...

ببین شوهره من تپ اون مهمونی مثله صگ بود بد اخلاق ،اخما توهم و سفیدیه چشاش قرمز بود یجا نشسته بود همش مشروب میخورد میزد تو سروکله بچه ها ک میومدن جلوش بعد ی دفه بامن چشم تو چشم شد خندش گرف منم زیر لب گفتم مررررگ 

سر شام بهش نوشابه دادم از قصد دستمو گرفت چند ثانیه 

بعدا گف اون شب همش دنباله فرصت بودم ک یجا تنها ببینمت بهت بگم عاشقت شدم و شمارتو بگیرم منم گفتم والا انقد بداخلاق بودی اگ اونشب میومدی طرفم جرت میدادم و قبول نمیکردم 😂😂😂

ببین هر پسری ک اذیت کنه و شوخی کنه و حرصت بده بدون ک عاشقته و دوست دارع من تجربع کردم و شوهرم واقعا همینجوریه الا بهش بزنگم بگم بمیر میمیره برام در این حد عاشقه 

یکم حساسش کن یا بزا غیرتش بزنه بالا ببین چیکا میکنه شاید ی تلنگر باید بخوره تا بحرف بیاد بعضی پسرا زیرلفظی میخان برای ابراز علاقه 

خدای من :) چقدرررررررر سخت  بیا بغلم :)     خداروشکر که با یه ادم درستی اشنا شدی ...

عزیزممممم🫂🫂🫂🫂🫂

اوهوم خیلی سخت بود خیلیییی

فکر کن ۵، ۶ سال فقط با عکس ینفر شب بخوابی صبح بیداری شی باز عکسشو ببینی و بغلش کنی و بشینی مدام لحظه به لحظه بهش فکر کنی و وقتی میبینیش انگار دنیا رو بهت داده باشن اما اون اصن تو باغ نباشه تو چه حسی بهش داری و این حس چه روزی بهت آورده....وقتی بفهمی عاشق عزیزترین آدم زندگیته به معنای واقعی نابود میشی‌‌....

البته اینم بگم خواهرم جواب رد بهش داد و اون با یکی دیگه از دخترای فامیل ازدواج کرد😏😬😅

آره خدا روشکر و بخاطر همین میگم هیچ کار خدا بی حکمت نیست

اینکه نشد بهش برسم بخاطر این بود که خدا یه گزینه ی بهتری رو برام درنظر داشت....واقعا اگه بهش میرسیدم مطمئنم پشیمون میشدم اونموقع از روی احساس بچگانه عاشقش شده بودم و هیچ شناخت درستی نسبت به رفتار و اخلاقش نداشتم و قطعا برامم به اندازه الان اهمیت نداشت....

خب شماره اشو داری؟ 

پیج اینستاگرامشو چی داری؟ ارتباط اینجوری با هم دارین؟

💔
ببین شوهره من تپ اون مهمونی مثله صگ بود بد اخلاق ،اخما توهم و سفیدیه چشاش قرمز بود یجا نشسته بود همش ...

واییییییییی مردم از خنده لعنتییییییییییی  

دقیقا یه خاطره هم اینجوری دارم منم 

رفته بودیم عروسی بعد این مشروب خورده بود اعصاب نداشت جوری که هیچکی باهاش حرف نمیزد 

بعد سرشام روبه روی من نشسته بود من غذامو خورده بودم تموم شده بود اون برای بار دوم داشت میخورد 

چش تو چش شدیم یدفعه ای یه لبخند زد و گفت نمیخوری   منم خندیدم گفتم نه نوش جونت من سیر شدم 

بعد وقتی که من رفتم برقصم اومد اون جلو وایساده بود همش نگام میکرد   

منم گفتم بابا این مسته حالش خوب نیست رد داده توجه نکردم 

ببین اذیتم میکنه بعد میخنده و قهقهه میزنه بیشعور 

بعد ناراحت میشم میگه اخه اذیت کردنت حال میده   

وای دقیقا این همیشه رلم میزنه دخترا بهش پیشنهاد میدن شانس من   

عزیزممممم🫂🫂🫂🫂🫂 اوهوم خیلی سخت بود خیلیییی فکر کن ۵، ۶ سال فقط با عکس ینفر شب بخوابی صبح بیدار ...

ببین شمارشو دارم 

پیج اینستاگرامم همدیگه هم داریم اما فالو نکردیم همو انقدر که مغروریم   

یه بارم چت کردیم حتی ویس هم داد بهم گفت عزیزم عصبانی نباش تو 

یکم راهنماییم کنید اقااا

حضوری چجوری رفتار کنم ؟؟؟؟؟

واییییییییی مردم از خنده لعنتییییییییییی     دقیقا یه خاطره هم اینجوری دارم منم  رف ...

دخترررر اینجوری ک میگی من فمیدم عاشقته خودت خنگی 😂

ببین حساسش کن اگ ارتباط راحت و دوستی باهاش داری بگو ک مثلا فلانی ازم خوشش میاد یا خاستگار دارم و شاید قبول کنم ببین چی میگ ببین حرکتش چیه 

چند سالتونه ؟؟

دخترررر اینجوری ک میگی من فمیدم عاشقته خودت خنگی 😂 ببین حساسش کن اگ ارتباط راحت و دوستی باهاش داری ...

ولم کن همه میگنننن که دوست داره حتی یکی از فامیلامون   

اما خب تا خودش نگه باور نمیکنم 

ببین من وقتی همو میبینیم حتی نگاشم نمیکنم خیلی سرد رفتار میکنم که یه وقت نگه مخشو زدم یا خیلی اویزونم 

اگه خودش صدام بزنه نگاش میکنم 

بعد چشاششششششش انگاری داره لبخند میزنه انگاری باهام حرف میزنه 

نههه این حرکتو بزنم میخنده میگه چرا خب جواب مثبت نمیدی میدونه که دارم اونو حساس میکنم 

من فقط نمیدونم حضوری چجوری رفتار کنم که نترسه و بفهمه منم بی حس نیستم 

ببین شمارشو دارم  پیج اینستاگرامم همدیگه هم داریم اما فالو نکردیم همو انقدر که مغروریم   ...

کلا خودتو سرسنگین بگیر و اینکه زیاد تحویلش نگیر پسرا اینجوری ان همین که تحویلشون نگیری بیشتر میان سمتت 

منم این طرف رو زیاد تحویل نمیگرفتم مثلا بهم پیام میداد ۳ روز بعد جوابشو میدادم ! فکر کنم اس ام اس بودااااا که ۳ روز بعد جواب میدادم🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🤣ینی میدونست دیدمش ولی اهمیتی برام نداشته که زود جواب بدم🤷🏻‍♀️درصورتی که خودم دق میکردم انقد تحمل میکردم اما غرورم کلا اجازه نمیداد خیلی بخوام تحویلش بگیرم😅

بنظرم اگه میتونی و میدونی که خیلی تو فاز نمیره پیجشو فالو کن...یا مثلا اگه استوری واتس آپ میبینه یه پیج جدید بزن لینکشو بذار واتس آپ بقیه رو هاید کن فقط اون ببینه بعد بذار لینک پیج جدیدم دوستای عزیز فالوم کنین🥰🤣هیچی دیگه اگر فالو نکرد چیزی رو از دست ندادی‌...

میدونی چرا میگم اینستا فالوت کنه چون اونجا بیشتر پیش میاد باهاش ارتباط بگیری حالا از پستی که میذاره یا از استوریاش....

یا مثلا خودت میتونی یه استوری بذاری کوئسشن بذاری بپرسی منو چطور شناختین و چه حسی بهم دارین احساس قلبیتون نسبت بهم رو بگید🥰😆

💔
کلا خودتو سرسنگین بگیر و اینکه زیاد تحویلش نگیر پسرا اینجوری ان همین که تحویلشون نگیری بیشتر میان سم ...

وای دقیقااا غرور جفتمون ری.ده به همه چی

بابا من نمیخوام اصلا پیش قدمممم شم و فالوش کنم خببببب

اون اول باید فالو کنه 

فعلا با پروفی که گذاشتم دارم روانیش میکنم   

نههه تو کمکم کن حضوری چجوری رفتار کنم 

ببین مثلا چند وقت پیش توی جمع نشسته بودیم اهنگ گذاشته بود 

بعد همش نگای من میکرد و میخوند 

بعد منم خوشحال شدم دیدم باز سگ شد 

ولم کن همه میگنننن که دوست داره حتی یکی از فامیلامون     اما خب تا خودش نگه باور نمیکنم& ...

بقوله خودت ولمممم کن تو هیچ راهیو نمیخای امتحان کنی بعد میخای طرف قلوپی بیاد تو دستت 

خب میگی نگاش نمیکنی تا صدات نکنه و نگاش نمیکنی و ...اونوخ میگی چطور رفتار کنم حس نکنه نمیخاییش ؟ 

دختر باید یکاری کنی حس کنه میخاییش ک اونم ب حرف بیاد ب شوخیاش تا حد معقولی جواب بده با شوخی و بهش لبخند بزن و نگاهتو در حد پنج ثانیه بهش بکن و تو حرف زدن همراهیش کن تا حدی نه بیشتر 

استایل هم خیلی مهمه ببین چ رنگی خوشش میاد اون رنگو بپوش 

من شوهرم قرمز دوست داره قرمز پوشیدم مخشو زدم رفته بود گفته بود من عاشق دختر لباس قرمزه شده بودم 😂😂😂😂😂

وای دقیقااا غرور جفتمون ری.ده به همه چی بابا من نمیخوام اصلا پیش قدمممم شم و فالوش کنم خببببب اون ...

خیلی بده پسر مغرور باشه خیلیییییی

چون آدمی که کسی رو دوست داره غرورشو بخاطرش همه جوره میذاره کنار....

اول یه سوال بپرسم هردوتون چند سالتونه؟

💔