2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی

397 بازدید | 13 پست

سلام هفته دیگه آزمون شهری دارم .لطفا اگه راهنمایی یا همفکری دارین بگین

میگم سعی کن آخرین نفرها بری ولی نمیدونم چجوری برم که جزو آخرین نفرها باشم

اول اینکه ربطی نداره به نوبت باید بری

دوم اینکه بار اول ۹۹ درصد رد میکنن میگن بذار بره دوباره تمرین کنه من از بچگی رانندگی میکنم ولی سومین بار قبول شدم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره گلم  ولی اولین نفر نباش  من ی بار تا رسیدم صدام کرد  خیلی هول کردم  ...

من باماشین مربیم خیلی خوب راه میفتم...ولی با ماشین شوهرم نمیتونم بین کلاج و گاز درست عمل کنم و همش خاموش میکنم

اول اینکه ربطی نداره به نوبت باید بری دوم اینکه بار اول ۹۹ درصد رد میکنن میگن بذار بره دوباره تمرین ...

آره اینم شنیدم که افسر رد میکنه

میگن آخر برو چون باید ده نفر رو قبول کنه اگه نسبتا خوب بری قبولت میکنه دیگه

آره اینم شنیدم که افسر رد میکنه میگن آخر برو چون باید ده نفر رو قبول کنه اگه نسبتا خوب بری قبولت می ...

نه اصلأ

من میگم که دو بار رد شدم افسره تو یه روز از ۱۰۰ نفر ۵ نفر قبول کرد تو یه روز ۶۰ نفر

من باماشین مربیم خیلی خوب راه میفتم...ولی با ماشین شوهرم نمیتونم بین کلاج و گاز درست عمل کنم و همش خ ...

خب چون مربی حواسش به دنده کلاچ هست 

با ماشین شوهرت خیلی تمرین کن 

ولی ماشین اموزشگاه خیلی نرمن معمولا و گاز زیاد میخورن 

من باماشین مربیم خیلی خوب راه میفتم...ولی با ماشین شوهرم نمیتونم بین کلاج و گاز درست عمل کنم و همش خ ...

چون مربیت کلاچو میگیره و نمیذاره خاموش کنی سعی کن با ماشین شوهرت کار کنی قلقش دستت بیاد

اکثر مربی ها اعتماد به نفس کاذب میدن

خب چون مربی حواسش به دنده کلاچ هست  با ماشین شوهرت خیلی تمرین کن  ولی ماشین اموزشگاه خیل ...

بنده خدا التماس میکنه بیا بریم تمرین .....تا میگه من خوابم میگیره از استرس و میپیچونمش

اول اینکه ربطی نداره به نوبت باید بری دوم اینکه بار اول ۹۹ درصد رد میکنن میگن بذار بره دوباره تمرین ...

منم سومین بار 😁😁

اون 2 بار اول فقط ی دوبل نیگرفت 

ولی سومی نه دنده 1.2. 3. دوبل دور 1 فرمان و 2 فرمان 

خاموش و روشن کردن ماشین 

خروج از پارک همه چی

چون مربیت کلاچو میگیره و نمیذاره خاموش کنی سعی کن با ماشین شوهرت کار کنی قلقش دستت بیاد اکثر مربی ه ...

مربی من لحظه آخر که میخواستیم بریم سمت آموزشگاه کلاج رو وصل میکرد ..اصلا از اول کلاج نمیذاشت

بنده خدا التماس میکنه بیا بریم تمرین .....تا میگه من خوابم میگیره از استرس و میپیچونمش

حتما بزو خیلی خوب مخصوصا اینکه میگید زیاد خاموش میکنید 

من بار اول خاموش کردم گفت بسلامت 🥴🥴