2777
2789
عنوان

بجای غسل جنابنت میشه تیمم کرد؟؟

138 بازدید | 3 پست

ابروهامو میکرو کردم تا ی هفته نباید اب بهش برسه بعداز ی هفته ام نباید روش دست بکشم حالا غسل لازمم چیکار کنم

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

میکرو کردن ابرو مگه مانع غسل و وضو نیست؟ فکر کنم هست برای همین من نرفتم دنبالش ،، اگر زیرپوستی باشه مشکلی نداره غیر از این مانع غسل و وضوه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میکرو کردن ابرو مگه مانع غسل و وضو نیست؟ فکر کنم هست برای همین من نرفتم دنبالش ،، اگر زیرپوستی باشه ...

سلام ایا میکرو کردن ابرو موجب باطل شدن وضو میشود ؟ در میکرو رنگی ثابت بر روی پوست میماند. امام خامنه ای

سلام علیکم

در میکرو بیلدینگ ابرو، اگر پوست و موی ابرو، جرم نداشته باشد؛ بلکه صرف رنگ باشد و در ظاهر پوست و مو چیزی که مانع رسیدن آب بر آن شود، وجود نداشته باشد، وضو، غسل و نماز با آن صحیح است.

موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ایا میکرو کردن ابرو موجب باطل شدن وضو میشود ؟ در میکرو رنگی ثابت بر روی پوست میماند. امام خامنه ...

سلام وقتتون بخیر

من ابروهامو میکرو انجام دادم سری اول نمیدونستم که سه رو نباید آب بزنم و وضو رو با تیمم انجام دادم الان برای ترمیم باید برم و برای وضو جایز هستم از تیمم استفاده کنم ؟ اگر با تاخیر ترمیم رو انجام بدم باید پول سری اول رو پرداخت کنم .

سلام

در صورتیکه میکرو ابر مانع از رسیدن آب به پوست باشد جایز نمی باشد

ولی اگر میکرو ابرو زیر پوست باشد برای وضووغسل اشکالی نداردو شخص باید وضو و غسلش را به صورت معمول انجام دهد هر چند که رنگ یا قالب آن خراب شود. اما اگر آب واقعأ برای بدن فرد ضرر داشته باشد باید تا بر طرف شدن عذر وضو و غسل را به نیت جبیره انجام دهد.مانعی روی آن قسمت قرار دهد و بادست خیس روی آن دست بکشید.

اگر زدن آب باعث خراب شدن می شود میتوانیددرایام عادت این کار راانجام دهید.

نام مرجع تقلیدتان را ارسال کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40