2777
2789
عنوان

وست و شومیز برا کجاها مناسبه؟

506 بازدید | 14 پست

مهمونی، بیرون، خیابون و...؟

مثلا این مدل

https://s8.uupload.ir/files/d49a1b9b-231a-4a27-bd0b-f07a81e53dcc_nq0l.jpeg

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدلا برای مهمونی

تولد خانوادگی

عروسی همسایه😐فامیل دور

اینجور جاها مناسبه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
این مدلا برای مهمونی تولد خانوادگی عروسی همسایه😐فامیل دور اینجور جاها مناسبه

برا بیرون نمیشه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بجز مهمونی مجلسی ، همه جا مناسبه 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دمده شدن

واقعا؟

من هر لباسی گذاشتم تو سایت گفتن مد نیست :(

برای بیرونم مناسبه

همین مدلی که گذاشتم بیرون هم میپوشن؟

نه فکر نکنم . کدوم شهری؟

شهرستانم

برا بیرون نمیشه؟

من برا بیرون تیپ اسپرت میپسندم

این انگار رسمیه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
شهرستانم

برای تهران دمده شده نه شهرستان ها من خودمم از این مدل لباس ها امسال زیاد میبینم بیرون هم میپوشن .

چون تهران اول مد میشه بعد بقیه جاها

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.