2777
2789
عنوان

وست و شومیز برا کجاها مناسبه؟

524 بازدید | 14 پست

مهمونی، بیرون، خیابون و...؟

مثلا این مدل

https://s8.uupload.ir/files/d49a1b9b-231a-4a27-bd0b-f07a81e53dcc_nq0l.jpeg

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مدلا برای مهمونی

تولد خانوادگی

عروسی همسایه😐فامیل دور

اینجور جاها مناسبه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
این مدلا برای مهمونی تولد خانوادگی عروسی همسایه😐فامیل دور اینجور جاها مناسبه

برا بیرون نمیشه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بجز مهمونی مجلسی ، همه جا مناسبه 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دمده شدن

واقعا؟

من هر لباسی گذاشتم تو سایت گفتن مد نیست :(

برای بیرونم مناسبه

همین مدلی که گذاشتم بیرون هم میپوشن؟

نه فکر نکنم . کدوم شهری؟

شهرستانم

برا بیرون نمیشه؟

من برا بیرون تیپ اسپرت میپسندم

این انگار رسمیه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
شهرستانم

برای تهران دمده شده نه شهرستان ها من خودمم از این مدل لباس ها امسال زیاد میبینم بیرون هم میپوشن .

چون تهران اول مد میشه بعد بقیه جاها

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.