2777
2789
در هر اتفاق: اول باید پذیرش داشت,یعنی پذیرفت ک این موضوع پیش اومده و از مدار زنذگیه من خارج نبوده... دوم:باید گذشت داشت,چون با گذشت,اولین آرامش نصیب خودتون میشه ,بعد نثار اطرافیان, سوم:باید ب این فکر کرد ک ممکنه روزی جای من با طرف خاطی عوض شه,اونموقع من چ انتظاری جز گذشت دارم؟؟؟ چهارم:در صدد جبران اشتباهات و تقصیراتی بود ک از طرف ما,موجب این اتفاق شد
.... 
زنی ک قصد طلاق نداره میخواد زندکی کنه از طرفی هم دل رنجیده است, و مدام با فکر و خیال و سوالات متعدد,همه چیو ب کام تلخی میکشونه, وقتی انتخاب کردی ک زندگی کنی, چند روزی بعد از اتفاق,خودتو جمع و جور کن, و ب فکر ,سازندگی و بالندگی باش کم و کاستی هارو جبران کن ب همه چی روح تازه ببخش تلاش مضاعف کن,
.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی انقدرررر غرق در حرفا و کارهای دیگران میشیم, ک خودمون از یاد میبریم,زندگی کردنو فراموش میکنیم در صورتی ک با قبول کردن این ک هر کسی میتونه اشتباه کنه, و ما هم میتونیم با یک چشم پوشی,ب ناآرامی های خودمون خاتمه بدیم همه چی راحتتر پیش میره
.... 
کمتر بترسید؛ بیشتر امیدوار باشید. کمتر بخورید، بیشتر بجوید. کمتر آه بکشید، بیشتر نفس بکشید. کمتر متنفر باشید، بیشتر عشق بورزید. و بعد خواهید دید که همه چیزهای خوب از آنِ شما خواهد شد."
.... 
نیـــازی بـه انتــقام نیـست ! فـقط مـنتظر بـمان .. آنـها کـه آزارت مـی دهند سرانـجام بـه خـود آسیـب مـی زنند .. و اگـر بـخت مـدد کنـد، خــداوند اجـازه مـی دهد که تماشاگرشان باشی …!
....