2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری ک دوست داره

311 بازدید | 28 پست

بچه ها بنظرتون من اگه با پسری ک دوسم داره ازدواج کنم بهش جذب میشم؟ 

اون مجرد بوده ومدرک هردومونم بالاس ولی من ی ازدواج ناموفق داشتم اما خانوادم سطحشون بالاتره....

اون ادم کاریو سالمیه...

ومن الان ۳۰ سالمه و نگرانم واقعا دیر بشه...

اینا گفتم بگم بدونید شرایطو بعد نظراتتونو بشنوم

دوسش نداری یا خوشت نمیاد ازش؟

اگه حسی بهش نداری بنظرم اینکارو نکن

ولی اگه خوشت میاد و فقط نگرانی داری مطرح کن باهاش

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش نداری یا خوشت نمیاد ازش؟ اگه حسی بهش نداری بنظرم اینکارو نکن ولی اگه خوشت میاد و فقط نگرانی د ...

حسی ندارم بهش اصلا ... شاید چون از قدش و تیپش خوشم نمیاد جذبش نشدم اما شرایطش مناسبه گیر کردم

حسی ندارم بهش اصلا ... شاید چون از قدش و تیپش خوشم نمیاد جذبش نشدم اما شرایطش مناسبه گیر کردم

قدش کوتاهه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
مهم نظر خودته اینجا هر کسی یه چیزی میگه حس و نظر خودت مهمه 

خانوادم میگن ادم خوب و سالمیه اونا سنتی هستن اما خانواده من امروزین و باسواد... فقط پسره خودش خوبه اینم تواین زمونه ممثهمه

بنظرتون بهش بگم دلیل جواب رد دادنمو!؟؟ احساس میکنم بهش کششی ندارم ... نگرانم از ایندم ازینکهج بدم یا ...

زیاد جالب نیست که در مورد ظاهر بهش بگی ولی این که حسی نداری اشکال نداره بگو ولی خب بازم فکراتو بکن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بنظرم بیشتر با هم رفت و آمد کنید قشنگ بشناسش بعد تصمیم بگیر 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄