2777
2789
چجوری بزارم

😐😐😐😐😐بعد دوسال میپرسی چجوری بزارم لامصب پس چرا گفتی بیاین عکس بزارم

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
😂  اتفاقا بنظز من دختر باید کوچولو موچولو و ظریف باشه    کاش بدونی چند بار برنز کرد ...

😂😂ما میگیم سفید ماستی

ولی خدایی منم خوشم نمیاد انقدر سفید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂  اتفاقا بنظز من دختر باید کوچولو موچولو و ظریف باشه    کاش بدونی چند بار برنز کرد ...

جاری من قدبلنده عین مرداس اندام خاصی هم نداره ولی انقد خودشو تحویل می‌گیره هرکیو میبینه می‌گه بیچاره قد ندارع زشته ینی حوری ببینه میگه قد نداره خوب نیست به من اوایل قرن ازدواج میگف تو چطور میری لباس میخری بهت میاد لباس؟حالا من قدم ۱۶۳خودمم لاغر همه چی بهم میومد نمیدونم چرا اون حرفو زد

اصولاً قد بلندها کسیو جز خودشون نمی‌پسندن

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
جاری من قدبلنده عین مرداس اندام خاصی هم نداره ولی انقد خودشو تحویل می‌گیره هرکیو میبینه می‌گه بیچاره ...

من قد بلندم اتفاقا ولی  هیکلی دارم شاه نداره 😂😂😂(عملبم) 

ولی عین جاری تو توهم نیستم

من قد بلندم اتفاقا ولی  هیکلی دارم شاه نداره 😂😂😂(عملبم)  ولی عین جاری تو توهم نیستم

خوبع قد بلند و تراشیده جاری من قدبلند قوز داره پشتش شکمش جلوتر از خودشه گردن هم کج برجستگی هم اصلا ندارع نمی‌دونم به چی مینازع

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
خوبع قد بلند و تراشیده جاری من قدبلند قوز داره پشتش شکمش جلوتر از خودشه گردن هم کج برجستگی هم اصلا ن ...

خدا هرچی بهش نداده   رو اعتماد ب نفسش گذاشته 

خدایی نن قبلس این مدلی نبودم دیگه 😂😂😂😂😂

منم دوس ندارم  بعد من موهامو مشکی میکنم از کف  بور و طلایی درمیاد  عین سرطانی ها میشم ...

😂😂وای خدا نمیری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂