2777
2789
عنوان

الان نمیدونم چیکار کنم

262 بازدید | 16 پست

خانوما وقتی داستان زندگی بعصی کاربرا  رو میخونم خیلی ناراحت میشم که چه مشکلاتی دارن و مشکل من شاید در برابر اونا کوچیک باشه.مشکل منم اینه که شوهرم یه زن صیغه ای داره و هیشکی خبر نداره و خودم دوتا بچه کوچیک دارم و بخاطر بچه هام و آبروم واستادم.ولی درد بدیه.شوهرم از لحاظای دیگه بد نیس خوب خرج میکنه برام کم و کسری نزاشته ولی یکمی بددهنه و دوس نداره بهش گیر بدی و من دارم تمام تلاشم رو میکنم که بیخیال باشم در برابر مشکلم سخته خیلی سخته.ولی وقتی مشکلات بعضیارو میبینم میگم ماری تو چرا نتونی تحمل کنی صبر کن.نظر شما چیه

خدا صبرت بده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله و مشکل هرکس برای زندگیش سخته و قرار نیست ادم حتما بلای اسمونی سرش بیاد تا بگیم مشکلش جدیه

در کل بنظر من توی هر مقطع اگه همسرتون، نامزدتون، دوست پسرتون براتون ارزش قائل نشد یا بهتون خیانت کرد نمونید چونکه خودتونو بی ارزش کردید و وقتی بچتون بزرگ میشه اینو میفهمه و یاد میگیره که توی زندگیش به طرف مقابلش اجازه بده که بی ارزشش کنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اره چند ساله متوجه شدم نمدونم واقعا چرا اینکارو کرده.شوهرم که عین خیالش نیس  

چرا نرفتی در خونه زنه جلو خانواده و فک و فامیلش ابرو شو ببری

چرا صبر کردی

مگه تو چت بود ک رفت رن صیغه کرد؟

قدیمی ام.سه بارتعلیق شدم
چرا نرفتی در خونه زنه جلو خانواده و فک و فامیلش ابرو شو ببری چرا صبر کردی مگه تو چت بود ک رفت رن ص ...

میترسم چون شوهرم عین خیالش نیس.مطمینم اگرم برم خونه اون زن رو پیدا کنم هیچی نصیبم نمیشه چون شوهرم یکسری میکنه که از کارم پشیمون بشم

میترسم چون شوهرم عین خیالش نیس.مطمینم اگرم برم خونه اون زن رو پیدا کنم هیچی نصیبم نمیشه چون شوهرم یک ...

مثلا چ علطی میخاد بکنه شوهرت

مهرتو بزار اجرا

چقد درس خوندی

ابرو‌خود شوهرتم ببر تا بفهمه یه من ماست چقد‌کره داره

قدیمی ام.سه بارتعلیق شدم