2777
2789

من پارسال تندخوانی کردم رتبه ی من کا روزی۴ساعت میخوندم  نسبت به اونایی که روزی۱۲ساعت میخوندن بهتر شد

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال تندخوانی کردم رتبه ی من کا روزی۴ساعت میخوندم  نسبت به اونایی که روزی۱۲ساعت میخوندن به ...

رتبتون‌چند شد؟ توی چند وقت

قبلش چیزی خونده بودید؟

یعنی چطوری تند خوانی🤔یادتون نمیرفت؟

رتبتون‌چند شد؟ توی چند وقت قبلش چیزی خونده بودید؟ یعنی چطوری تند خوانی🤔یادتون نمیرفت؟

ببین من رتبم۵هزار شد دوستم که روزی ۱۲ساعت میخوند ۳هزار شد😐

ولی موندم پشت کنکور چون به رشته ای که قبول شدم علاقه نداشتم 

اره یه سال بود میخوندم ولی بعد امتحان نهایی همه چی یادم رفت بعدش تو اون۲۰روز تند خوانی کردم 

ببین من رتبم۵هزار شد دوستم که روزی ۱۲ساعت میخوند ۳هزار شد😐 ولی موندم پشت کنکور چون به رشته ای که ق ...

دقیقا مثل گذشته شما هستم

از مهر خوندم

این روزای اخر رو دارم گند میزنم

چطوری تند خوانی میکردین لطف میکنید بگید؟

من خیبی کندم و وسواسم دارم

دقیقا مثل گذشته شما هستم از مهر خوندم این روزای اخر رو دارم گند میزنم چطوری تند خوانی میکردین ...

روش تند خوانی من با واسه همه فرق داره😂فقط واسه خودم جوابه