2777
2789
عنوان

سنوگرافی و ازمایش nt

117 بازدید | 24 پست

میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

ازتون هردو را خواستن؟

چند وقت بعد از سنو ازمایش رو انجام دادین؟

اول جواب سنو رو بردین دکتر براتون ازمایش نوشت یا هردورو با هم؟

من هنوز جواب سنو رو دکتر نبردم خواستم برم ازمایش انجام بدم گفتن باید دکتر بنویسه شاید نخواد بعد گفتن باید ۲۴ساعت بعد سنو ازمایش بدم من۴۸ساعت گذشته😭 یعنی باید دوباره انجام بدم؟

کسی بوده دکتر ازش ازمایش نخواسته باشه؟

بچه ها نخندین🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز انجام سونوگرافی ۲۴ ساعت زمان داری که آزمایش بری وگرنه دیگ معتبر نیست جواب آزمایش و اینکه غربالگری هست ۱۰۰ در صد باید آزمایش رو انجام بدی

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
دکترت گیجه؟ سونو و ازمایشو باید مینوشت هر دو رو  بله بعد سونو باید نهایت تا فرداش آزمایش بدی

عزیزم ازمایشش ناشتا نباشی اشکال نداره درسته؟

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵

ان تی رو باید بدی دومی رو ازمایشش لازم نیست

منم دو سه روز بعدش رفتم مشکلی نبود زودتر برو ازمایش بده ازادم هست بگو خودم میخوام ازمایش بدم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
عزیزم ازمایشش ناشتا نباشی اشکال نداره درسته؟

ناشتایی نیازی نداره 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
لطفا اگه میدونید بگید

دکتر برای من جفتش رو نوشت قراره اوایل تیر برم انجام  بدم. ولی از اونجا که پرسیدم گفت اول سونو انجام میدی بعد آزمایش. گفت جفتش رو اگه اینجا انجام بدی، تو یه روز انجام میدیم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
دکترت گیجه؟ سونو و ازمایشو باید مینوشت هر دو رو  بله بعد سونو باید نهایت تا فرداش آزمایش بدی

اخه تاریخمو اشتباه زد دوهفته پش برام ان تی نوشت بعد رفتم دادم گفتن زوده برو دوهفته دیگه بیا بعد دوباره رفتم نتونست ان تی برام ثبت کنع ی سونو ساده نوشت

بچه ها نخندین🚶‍♀️
بچتون سالم بود؟

۳۴ هفته سونو انومالی ۷وب بود فردا هم سونو وزن دارم ...آخرین سونو ..من فرزند سومم .. واسه بچه ۶ای قبلیم اصلا از این سونوها نبود فقط یه سونو تعیین جنسیت بود ..ولی شما حتما برو ازمایش و آن تی رو بده

🤪
بعداز انجام سونوگرافی ۲۴ ساعت زمان داری که آزمایش بری وگرنه دیگ معتبر نیست جواب آزمایش و اینکه غربال ...

من الان ۳۵ساعت گذشت یعنی دیگه فایده نداره اخه نمیدونستم😭

بچه ها نخندین🚶‍♀️