2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی رحم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 28 پست
دقیقا باهات همنظرم ، هرکسی یه روز میمیره ،ولی ما همش گفتیم بزرگتره که اشتباه کردیم

اره بابا بزرگی ملاک نیست.بزرگ باشن که عقل نداشته باشن چه فایده .بنطرم اصلا سمتشون نرو اگه شوهرت بحرفته اونم نزار بره .اگرم نه که بزار تنهایی بره خودت نرو 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که بمیره ناراحت میشم وفلان راهیه برا عذای وجدان دادن به تو وشوهرت که باز برگردین اون فحش‌کشتون کنه اگه زندگیت رو دوس‌داری ازاون خونه برو به شوهرت بگو اگه میخوای اشتی کنم باید جدا‌شیم که همش چشم تو چشم نباشیم به پدرشوهرتم بگو هروقت زنت احترام نگه داشت ما هم اشتی میکنیم 

قبول نمیکنه میگه یا باهم باید آشتی کنیم یا منم نمیرم ولی وقتی بمیره اذیت میشم

نمیمیره اینجورسلیطه هاجون سگ دارن اگ گف بگو مرگ دست خداست مگ ب گفته کسی قراره بمیره برواشتی کن ولی سرسنگین باش خیلی سیاست میخوادبااین سلیطه هازندگی کنی

نمیمیره اینجورسلیطه هاجون سگ دارن اگ گف بگو مرگ دست خداست مگ ب گفته کسی قراره بمیره برواشتی کن ولی س ...

نمیتونم آشتی کنم یاد حرفاش میفتم داغون میشم،من حاملم،رفتیم خبر حاملگی بهش بدیم ،به شوهرم میگه مطمئنی بچه توعه؟؟!!!!!!

دقیقا باهات همنظرم ، هرکسی یه روز میمیره ،ولی ما همش گفتیم بزرگتره که اشتباه کردیم

دقیقا از اول اسم خودشون رو گذاشتن بزرگتر و هر کار دلشون خواست کردن و ما هم مجبور بودیم چون کوچیکتریم بریم سراغشون من صدبار رفتم سراغش الان دیگه نمیرم تا خودش نیاد هرچند بعضیا میگن اون نمیاد تا تو نری😒

خدایا شکرت🤍
دقیقا از اول اسم خودشون رو گذاشتن بزرگتر و هر کار دلشون خواست کردن و ما هم مجبور بودیم چون کوچیکتریم ...

بنظر من نیان خیلی بهتره زندگیمون آروم تره دخالت کمتره وقتی میان همش جنگ اعصاب داریم

نمیتونم آشتی کنم یاد حرفاش میفتم داغون میشم،من حاملم،رفتیم خبر حاملگی بهش بدیم ،به شوهرم میگه مطمئنی ...

مث منه شرایطت بمن میگفت غیرمستقیم ک توحامله نیستی اون فیلمای سونوگرافی دروغه حالا ک شکمم افتاده جلوخفه خون گرفته عفریته هاهمشون همینن

آدم خیلی دلش میشکنه💔

فک میکنی یادم میره چقدروزای بعدازعروسی اومد بالا بدون در زدن باشوهرالدنگش فوش دادن خودموخانوادمو راهی بیمارستانم کردن کاری کردن یسال توقهربودم هروز خونم دعوا مینداختن یادم نمیره امادشمنمه تاروز مرگم بهش میخندم ولی باهاش زندگی میکنم انگار یه حیوونه برام هرجابرم اویزون ک...نمه دیگ حسابش نمیارم فقط زورش میدم پول خرج کنه