2777
2789
عنوان

واکسن قبل کلاس اول

944 بازدید | 14 پست

سلام دوستانکسی واکسن زده تازگی برای بچش..

من باید ببرم بزنه این چندروزه....

یکم استرس دارم کار خاصی قبلش انجام بدم مثلا قبلش لستانینوفن بدم؟

بعدش چکارایی کردید خوب بوده وجواب داده ممنون میشم بگید...

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

پسرم دو هفته قبل زد 

سه شب تب شدید میکرد بعد سه روز اسهال شد  

کلا یه هفته درگیر شدیم دستش به شدت درد میکرد اصلا نمیتونست تکون بده 

قبل واکسن استامینوفن بده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه اصلا درد نداشتم

کلا واکسنا رو من اثر نمیکنه ن واکسن کرونا ن واکسن اول و نهم درد نداشتم

فقط کمی قرمز میشه

ببین بچه شما چطوره و اصلا لوس نکنین که واکسن زدی درد میگیره اینو کن اینو نکن بچه اس درد نکنه هم میگه درد دارم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
برو بزن ..قبلش استامینوفن بده..ولی کلن خیلی درد داره تا چند روز نباید دستش آب بخوره و حوله داغ بزاری ...

ای خداااا..خیلی استرس دارم شرایطمم جوری نیس خیلی بتونم باهاش باشم..حوله داغ بزارم روز اول پس؟؟

ممنون

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
پسرم دو هفته قبل زد  سه شب تب شدید میکرد بعد سه روز اسهال شد   کلا یه هفته درگیر شدیم دس ...

البته میگن بدن با بدن فرق داره...

انشاالله همیشه تن پسرتون سلامت باشه

چاره ندارم باید ببرم بزنه ولی میترسم انشاالله زیاد اذیت نشه

من یادمه اصلا درد نداشتم کلا واکسنا رو من اثر نمیکنه ن واکسن کرونا ن واکسن اول و نهم درد نداشتم فق ...

نه اصلا لوس نیس خداروشکر..

الکی هم بهونه نمیکنه..از بچگی سر واکسناش اذیتم نکرد اما اینو استرس دارم

من یادمه اصلا درد نداشتم کلا واکسنا رو من اثر نمیکنه ن واکسن کرونا ن واکسن اول و نهم درد نداشتم فق ...

عزیزم لوس چیه بجز درد تب و ورم شدید هم هست اونو که دیگه نمیشه کتمان کرد 

من یک هفته درگیر بودم و همینطور همه ی اطرافیانم چند روزی با این قضیه سرو کله زدن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه اصلا لوس نیس خداروشکر.. الکی هم بهونه نمیکنه..از بچگی سر واکسناش اذیتم نکرد اما اینو استرس دارم

پس فکر نکنم اذیت کنه از خودم میگم چون از بچگی اینجور بودم مامانم هعی میگه خواهرت منو میکشت تو راهت بودی

بازم بلکه درد گرفت

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
پس فکر نکنم اذیت کنه از خودم میگم چون از بچگی اینجور بودم مامانم هعی میگه خواهرت منو میکشت تو راهت ب ...

انشاالله..دلم میسوزه گناه دارن

نه اصلا لوس نیس خداروشکر.. الکی هم بهونه نمیکنه..از بچگی سر واکسناش اذیتم نکرد اما اینو استرس دارم

منم دخترم سر واکسنا اصلا اذیت نمیکرد نه تب و نه درد ولی تو ۶ سالگی عوضشو دراومد😂

ایشالا که برای شما راحت بگذره و ادیت نکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم لوس چیه بجز درد تب و ورم شدید هم هست اونو که دیگه نمیشه کتمان کرد  من یک هفته درگیر بودم ...

منظورمو نفمیدین میگم خیلی رو بچه بیفتی و بگی واکسن زدی حتما درد میکنه خود بخود بچه میگه اع اره درد داره

از خودم میگم واکسن میزدیم درد نداشتم اما مامانم یجور رفتار میکرد روم حساس بود دلم میخواست درد کنه هعی اینجور باهام رفتار کنه

درحالی که من هیچ وقت تو واکسنا درد نداشتم

منم دخترم سر واکسنا اصلا اذیت نمیکرد نه تب و نه درد ولی تو ۶ سالگی عوضشو دراومد😂 ایشالا که برای شم ...

ممنونم هرچی خدا بخواد

البته میگن بدن با بدن فرق داره... انشاالله همیشه تن پسرتون سلامت باشه چاره ندارم باید ببرم بزنه ول ...

آره بدن با بدن با خیلی فرق داره امیدوارم پسرتون مریض نشه هر چه زودتر بزنی بهتره نذار زیاد به گرما ها بمونه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آره بدن با بدن با خیلی فرق داره امیدوارم پسرتون مریض نشه هر چه زودتر بزنی بهتره نذار زیاد به گرما ها ...

ممنونم