کلا یه هفته درگیر شدیم دستش به شدت درد میکرد اصلا نمیتونست تکون بده
قبل واکسن استامینوفن بده
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلا واکسنا رو من اثر نمیکنه ن واکسن کرونا ن واکسن اول و نهم درد نداشتم
فقط کمی قرمز میشه
ببین بچه شما چطوره و اصلا لوس نکنین که واکسن زدی درد میگیره اینو کن اینو نکن بچه اس درد نکنه هم میگه درد دارم
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نه اصلا لوس نیس خداروشکر.. الکی هم بهونه نمیکنه..از بچگی سر واکسناش اذیتم نکرد اما اینو استرس دارم
پس فکر نکنم اذیت کنه از خودم میگم چون از بچگی اینجور بودم مامانم هعی میگه خواهرت منو میکشت تو راهت بودی
بازم بلکه درد گرفت
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
عزیزم لوس چیه بجز درد تب و ورم شدید هم هست اونو که دیگه نمیشه کتمان کرد من یک هفته درگیر بودم ...
منظورمو نفمیدین میگم خیلی رو بچه بیفتی و بگی واکسن زدی حتما درد میکنه خود بخود بچه میگه اع اره درد داره
از خودم میگم واکسن میزدیم درد نداشتم اما مامانم یجور رفتار میکرد روم حساس بود دلم میخواست درد کنه هعی اینجور باهام رفتار کنه
درحالی که من هیچ وقت تو واکسنا درد نداشتم
البته میگن بدن با بدن فرق داره... انشاالله همیشه تن پسرتون سلامت باشه چاره ندارم باید ببرم بزنه ول ...
آره بدن با بدن با خیلی فرق داره امیدوارم پسرتون مریض نشه هر چه زودتر بزنی بهتره نذار زیاد به گرما ها بمونه
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است