2777
2789
عنوان

اگه برادشوهرتون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اونم ندادن بخدا از عقد تا الان که میشه هفت سال فقط یه حلقه نامزدی گرفتن برام خوبه برا تو پت ...

🤣🤣🤣🤣 هر دم ازین باااغ بری میرسد ... 

وای خیلی ضایه س بخدا . مام خودمون عروس گرفتیم انقدر پدر مادر من واسش خرج کردن هر  دفعه عیدی و کادو و طلا و ... 

اونوقت برا من هیچی ب هیچی .. تازه شوهرمم جوگیر بود وام ازدواج ک گرفت هم پول عروسی هم حلقه ایناایی ک برام خریده بودنو پس داد ب باباش 🤣 باباشم پذیرفت .. 🤐

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
هر چقد بگی اون موقع ارزون بود  اون سکه الان خودت حساب کن چقد پولش  هر کسی سکه نمیداد به ...

اون موقع ربع سکه ۲۷۰ هزار تومن بود اخی یادش بخیر 

ولی خب همون موقع ربع سکه رو اسی ب یه زخمی اش زده دیگ 

شوهر من مجرد ک بود 15سال پیش کادو انگشتر طلا داد پارسال برا ما شش تومن آوردن ک اصلا ارزشش به اون انگشتر نبود داشتن نیاوردن البته این مادی به کنار اینقدر محبت به بچه هاش کرده بود و خودش ک شوهرش براش اینکار نکرده بود جبران نکردن من گفتم اشکال نداره به موقش منم جبران میکنم بنظرم هرچیزی جای جبران داره اگه این ماه ندارین دوماه دیگه وام جور کنین قرض کنید یا هرچیز شیرینی خونه نویی اون سکه رو پس بدین