2777
2789
عنوان

اگه برادشوهرتون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 51 پست
منظورم فقط ده هزار تومنه ها فکر نکنی ده میلیون

دقیقا مثل من نامزدی و عقدم کادو ندادن عروسیمم شاباش اونم ۱۰تومن و ی دعوام را انداختن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم فقط ده هزار تومنه ها فکر نکنی ده میلیون

حالااون برادر شوهرت بوده . بعدم سال ۹۶ بالاخره چند سالی گذشته . من چی بگم کادو عروسی از مادرشوهر پتو مسافرتی گرفتم . سال ۱۴۰۰ 🤣

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
همچین برادرشوهری پیدا میشه؟ والا عروسی منم سال ۹۶ بود فقط ده تومن موقع رقص دادن دستم هیچی ندادن کاد ...

ده تومن خوبه برادر شوهر من شاباش هزاری تو عروسی سال ۹۹

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
حالااون برادر شوهرت بوده . بعدم سال ۹۶ بالاخره چند سالی گذشته . من چی بگم کادو عروسی از مادرشوهر پتو ...

برا من اونم ندادن

بخدا از عقد تا الان که میشه هفت سال فقط یه حلقه نامزدی گرفتن برام

خوبه برا تو پتو مسافرتی داده

برادرشوهر منم سال ۹۱ عقد بهم النگوی پهن داد که اون موقع یه تومن خریده بود سال ۹۳ هم عروسی بود سه تومن داد الآنم که هنوز مجرده  ولی متاهل شه ما براش سکه تمام میگیریم شما هم حداقل ربع بگیرید

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین