2777
2789

صبح سر ی  چیز الکی ک مال قبل بود دعوامون شد حرف نزدیم خلاصه از صبح چای اوردم  ۲ تا اوردم‌شربت اوردم‌دوتا   بستنی دوتا .  غذا پختم 

اوردم خورده  بعد رفت بیرون شیرینی و ابمیوه و این چیزا خریده خودش،نشست خورد به من نگفت بخور 😔😒😒

مقصرهم چ تو دعوای قبل چ امروز ایشون بوده

چ بدبختیم من  

از صبح بشور بپز  تهش ی تعارف نمیکنه برد گذاشت تو اشپزخونه اصلا جلوی من نذاش 

همیشه چوب این دل ساده ک ...خر رو خوردم ری  دم ب این دل .. ک انقد سادس و مهربونه .سگ تو روحم با این زندگی ک دارم😔😔😔 

واسه خوردن نمیگم واسه این میگم اونی ک مقصره من ارامشم رو حفظ کردم اما خودش ی تخمه چیه خب  از رفتارش بدم ادمده

حتما طلاقش بده مردی که دوتا شیک کاکائویی هم نیاره مرد نیست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به خودت فحش میدی

اونو فحش بده

مردک بی لیاقت ندید بدید عقده‌ای

تو هم دیگه چیزی بهش نده

چجوری بلده شیرینی و اینا بخره ، تو هم فقط برا خودت غذا درست کن ، از همون راهی ک میره تهیه میکنه کوفت میکنه شیرینی و آبمیوه و من چه میدونم تنقلات ، غذا هم تهیه کنه

این کاربری واگذار شده ✌️
خوب تو هم فردا غذا بپز ولی برای خودت بکش بذار گله کنه بگو دیشب تو متوجه اشتباهم کردی شیرینی خریدی گذ ...

من خرم 

خیلی جاها کوتاه اومدم 

اصلا غذا مدنظرم نیستا  تو سختیا تو بی پولی این لعنتی ساختم با بی احترامی های مادرش ساختم 

😔