2777
2789

توی کل زندگیم بهم کم محبت می شد همه جا انگار اضافه بودم کسی که به جمع نمی خورد انگار ،حتی توی بازی های بچگی هم زیاد طرفدار نداشتم آخر سر منو انتخاب می کردن رفتم مدرسه فرقی به حالم نکرد همش دم پر بچه های معروف کلاس  می پلکیدم براشون هر کاری می کردم چه چاپلوسیایی که براشون نکردم 

همیشه توی جمع های فامیلی اونی که ازش حمایت نمیشد من بود اصلا محبوب نبودم 

از پدرم که اصلا محبت ندیدم دریغ از یه دست نوازش از سمت پدر ، اما مادرم  کمتر بهم ابراز علاقه می کنه اما خب مادری رو در حقم تموم کرده 

حالا می خوام بهتون بگم نتیجه اون کودکی تاریک چی شد شدم من که تا کسی یه محبت یا توجه کوچیک بهم میکنه فکر میکنم چه تاجی روی سرم گذاشته در صورتی که خیلی ناچیزی اون محبت 

زن و مرد نداره حتی توی خیابون تا کمی بهم احترام می زارن می رم روی ابرا 

یه زمانی مهر طلب بودم اما مطالعه کردم روی خودم کار کردم خیلی بهتر شدم اما من هنوزم تا کسی بهم نگاه یا توجه می کنه از خوشحالی انگار تاج ملکه انگستان رو بهم دادن این جور زندگی کردن خیلی دردناکه اما خواستم بنویسم یکم خالی بشم میدونم کسی نمی خونه اما می نویسم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چپت بگیر ، ماهم هیچوقت مخاطب نداشتیم حتی توی مدرسه 🙂💔 میفهمم چی میگی

می خام اما نمیشه انگار هر کاری انجام میدم برای جلب توجهه

می خام اما نمیشه انگار هر کاری انجام میدم برای جلب توجهه

منم ، از بس بهت توجه نکردن اینجوری شدی خودمم اینجوری ام 😒حتی الآنم ک توی مدرسه میان طرفم بخاطر تغلبه خدا ازشون نگذره بی وجدانن من فهمیدم تا وقتی منفعتی واسشون داشته باشی میان طرفت اینم فهمیدم ظاهر خیلی مهمه خیلی ظاهرپرستن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

عزیزم انشاءالله آدمهای خوب سرراهت قرا بگیرن و طعم دوست داشته شدن واقعی نصیبت بشه. 

نه برای آیندم نگرانم هر مردی وضعیتم بدونه فکر سوء استفاده به سرش میزنه 

منم بچگی سختی داشتم خیلی عذاب کشیدیم خیلی چیزا رو دلم موند مطابق میل همه رفتار میکردم ک دوسم داشته باشن ک تنها نباشم. همیشه از خواسته های خودم و دلم زدم خودم و کم دیدم الان همینم با اینکه ازدواج کردم بدم میاد از خودم ک انقدر ضعیفم ک همه به خودشون حق میدن عین ی مورچه لهم کنن. ولی این بدون دوست عزیز اگه خرد بشم اگه له بشم ی شب تا صبح عذاداری میکنم واسه دل شکستم ولی فردا قوی تر از قبل پا میشم.

منم ، از بس بهت توجه نکردن اینجوری شدی خودمم اینجوری ام 😒حتی الآنم ک توی مدرسه میان طرفم بخاطر تغلب ...

اره بخاطر تقلبه 

چند هفتست رفیق صمیمیم بدون گفتن دلیل سمتم نمیاد از کنار هم رد میشیم بدون حرف داشتم به مامانم می گفتم شاید حق داره  من که نه تیپ آنچنانی می زنم نه آرایش حسابی می کنم نه رل دارم نه اتفاق خاصی برام میوفته برای چی باید با من بمونه که زندگیم براش جذابیتی نداره الان با یکی صمیمی شده که هرچی من ندارم اون داره 

اتفاقا نباید اینطور باشی و تا حالا باید فهمیده باشی که همه فقط به فکر خودشون هستن  این نقطه ضع ...

مدونم نباید اینطور باشم اما چی کار کنم یه خلا بزرگ توی وجودمه هر چقدر به خودم عشق دادم پر نشد 

نه برای آیندم نگرانم هر مردی وضعیتم بدونه فکر سوء استفاده به سرش میزنه 

عزیزم خوبه که خودت نقطه ضعف خودت رو میدونی. بهتره بیشتر از این روی خودت کار کنی. خیلی‌ها مثل شماهستن واسه همین دخترهایی هستن اطرافمون که فریب خوردن و اذیت شدن. شما که میدونید در پس این مهرطلبی ها فقط به خودتون ضربه میخوره پس تلاش کن که هیچوقت اشتباه نکنی

اره بخاطر تقلبه  چند هفتست رفیق صمیمیم بدون گفتن دلیل سمتم نمیاد از کنار هم رد میشیم بدون حرف ...

ولشون 😒💔نمک نشناسن تو هم بهشون اهمیت نده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

مدونم نباید اینطور باشم اما چی کار کنم یه خلا بزرگ توی وجودمه هر چقدر به خودم عشق دادم پر نشد 

اگه خودت بخوای تغییر میکنی اولش سخته هر چیزی اولش سخته ولی بعدا خودت راحت میشی 

اگه راهی که رفتی جواب نداده پس احتمال زیاد اشتباهه یه راه دیگه رو امتحان کن

ولشون 😒💔نمک نشناسن تو هم بهشون اهمیت نده

دلم میگیره بحث یه روز دوروز نیست پنج سال باهاش رفیق بودم