2777
2789
عنوان

رفتن به خونه آقای غریبه بابت حل مشکل کامپیوتری

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنهاست اصلا نرووو من خودم دندونپزشکی رفتم منشیش نبود دکتر چه کارها که نمی‌کرد من خرم نگفتم منشیش ...

چیکار میکرد ؟وای ادم چیکار کنه اون وقت🥲

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

من خودم بوده زمانی که مشتری مجرد یا اقا به تنهایی داشتم

آما

پسر مجردو تو کوچه جنس تحویلش دادم، اگرم خواستن بیان خونه با یه زن میومدن، شده یه مورد یبارم اومد که اونم درو باز گذاشتم مادربرادرمم پایین بودن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️