2777
2789
عنوان

تنبلی روده پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2699 بازدید | 39 پست

پیدرولاکس دوروز قطع کنی بدتر میشه  حوصله به خرج بده به جای میوه آبمیوه بده مثل آب هویج آب هندوانه ببین چی بهش سازگاره فصل زردآلو وقیسی وآلو هستش این میوه ها روده هاشو نرم میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین دکتر پیدا کن ببرش و اینکه میوه خام نده کمپوتش کن راحت هضم بشه برنج نده آب گوشت و اینا بده تا ...

بهترین دکترا  رو رفتم

تمام داروهای بازار را میشناسم

باور کنید هیچی نمیشه اصلاح تغذیه

دارو یکبار میبرتش دستشویی

ولی اگر تغذیه اش خوب بشه دیگه کامل رفع میشه

باید سعی کنی سردیجات بهش ندی باغذا مثل سالاد ماست گوجه خیار اب نوشابه.عوضش اینکارو کن ملون یاطالبی یاهندونه بگیر ولی نذار سرد بشه همون گرمی به مقدار زیاد بده قشنگ مدفوع میکنه.صبحانه بهش شیره انگور یاخرما بده چای زنجبیل بده بهش گوارشش گرم میشه.من همهی راها امتحان کردم چون تنبلی روده داره نذار بشینه زیاد ببرش پیاده روی یاسه چرخه بگیر.یا دراز کشید پاهاشو بگیر و حالت نرمش به داخل شکم فشاربده طوریکه شکمش تکون بخوره خیلی موثره

سلام گلم دخترمن از،دوماهگی تاالان که سه سالش این مشکل داره. انجیر شیرازی خیس خورده آبش صبح ناشتا بده بخوره عالیه آلو خورشتی بده بخوره خیلی خوب انواع روغنها زیتون کرچک پارافین خوراکی شربت انجیر ازداروخانه بگیر خیلی خوب موقع یبوست بذارش تو لگن اب گرم پودر پیدرولاکس هم هرروز بدی اندازه یه قاشق مربا خوری حتی کمتر دیگه یبوست نمیگیره مرتب مدفوع داره اما به شرط اینکه هرروز بهش بدی

بله

خوآهرمن هم همین مشکل رو دآشت 

خیلی هم خرج کردخوب نشد به توصیه یکی ازاقوآم رفت پیش دکترطب سنتی،بهش گفت وسط غذآ به هیچ عنوآن آب نخور بعده اینکه غذآت تموم شدهرچقدرخوآستی آب بخور،اونم آب سرد

بآورت میشه بآهمین روش کآملاسآده یبوستش ازبین رفت

بهترین دکترا  رو رفتم تمام داروهای بازار را میشناسم باور کنید هیچی نمیشه اصلاح تغذیه دارو یک ...

بخدا جوری گفت تنبلی روده ترسیدم

میگفت یبوست میگفتم اوکیه خیلی از بچه ها گرفتارشن من به این گندگی گرفتار یبوست میشم برنج قطع میکنم خوب میشم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!