2777
2789
عنوان

شماهم‌سگ و گربه میبینین بهش سلام میکنین؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 75 پست
ای خدااااا چه مهربونییییی🥺🥺❤️

😍⁦❤️

⁩واقعا حیوونا معصومن، بخصوص اینایی که خیابونین🥺

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
شاید طبیعی باش ولی خنده داره😂😂😂فک کن داری سلام میکنی ب یه گربه کسی از کنارت رد شدع باخودش چی فک م ...

😂😂😂😂خودمم میدونم طبیعی نیستم

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا همش نازشون میکنم🥺

🥺⁦❤️⁩

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اصن روایت داریم اگه سلام علیک نکنی از بندگان پذیرفته خدا نیستی مگه میشه کسی سلام نکنه😂مال من جوابمم ...

میو میو میکنن؟😂😂😂😂

😂😂😂ولی باحالی عزیزم هرکار ک خوشحالت میکنه همون کارو بکن  مردمو بیخیال❤

فدات شم من عزیزمی🥰🥰😍❤️

میو میو میکنن؟😂😂😂😂

😂اره بابا بعضی وقتام چپ چپ نگا میکنن یا رد میشن مبگن خدا شفاش بده همه مدل

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

اره.... بعضیها میگن دیونه شدین.. تازه احوالپرسیم میکنم... 😂به سگها مخصوصا. 

😂😂😂😂😂همگانیه پس این موضوع