2777
2789

باعث آلرژی میشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست باشه موی گربه رو حالا ببخشد تو غذایی چیزی نخوری  

خیلی حواسم هست بعد ۴ساله درامشون خداروشکر تا الان مشکلی نبوده فقط میترسم برای نی نی مشکل ایجاد کنه🥲

خودشونو می مالن بع بچه ممکنه حسودی کنن هزارتا عفونت ومرض میدن به بچه چون بدنش ضعیفه.عفونت چشم خیلی ش ...

نه خب نمیزارم در اون حد نزدیک بشن بعد دوتاشون مرتب واکسن و اینا میخورن

خودشونو می مالن بع بچه ممکنه حسودی کنن هزارتا عفونت ومرض میدن به بچه چون بدنش ضعیفه.عفونت چشم خیلی ش ...

🥲ولی بازم میگی نینی اومد بدمشون به خواهرم یا دوستم بعد که بزرگ تر شد بیارمشون؟

وای منم چند تا از دوستام سگ داشتن کنار نوزادشون اما من خیلی میترسم مشکلی پیشبیاد🥲🥲  از یه طر ...

اکثرا خودشون اصلا حیوون ندارن و اصلا حیوون ها رو دوستم ندارن بعد میان یه بیماری میگن که احتمالش یک در صد هزاره ! در این مورد حتی ادرس مقاله هم حفظ هستن ویدیوهای اینستا رو ببین حیوونا مخصوصا همین گربه ها چند بار دیدم بچه رو نجات دادن تو اخریش یه سگ ولگرد به بچه حمله کرد تو خیابون گربه اومد فراریش داد🤣

یک عدد چپی