ayla8hr مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 247 عنوان کیا امشب بیدارن میخونن؟! /: 244 بازدید | 48 پست کیا مثل من برای امتحان فردا بیدار میمونن میخونن 1402/03/21 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayla8hr مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 247 منم امتحان دارم ولی نخوندم منم هیچی نخوندم ولی الان میخام بخونم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 چ امتحانی؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ayla8hr مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 247 چ امتحانی؟ ادبیات دارم و هیچی نخوندم کتابو نگاه نکردم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 ادبیات دارم و هیچی نخوندم کتابو نگاه نکردم مدرسه ات کجاس؟فضولی نباشه😅 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 من برا کنکور دارم مبخونم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ayla8hr مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 247 مدرسه ات کجاس؟ فضولی نباشه😅 ببخشيد نمیتونم بگم 😂
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 ببخشيد نمیتونم بگم 😂 اصفهان نیستی؟؟حدس زدم😁نی نی سایت اومدم حس ششم ام فعال شده🤣 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 چ رشته ای هستی تجربی دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ayla8hr مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 247 اصفهان نیستی؟؟ حدس زدم😁 نی نی سایت اومدم حس ششم ام فعال شده🤣 نه نیستم 😂
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 موفق باشی دوازدهمی یا پشت کنکوری؟! پشت کنکوری😶 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....