خانما بیاین ب مشورتتون احتیاج دارم .تو آپارتمان بیست واحدی زندگی میکنیم تصمیم گرفتیم خونه و ماشین بفروشیم بریم ی خونه با توجه به بودجمون دو طبقه ولی ورودی جدا این خونه ای هم ک دیدیم موقعیتش خیلی خوبه هم ظاهر ساختمان هم داخلی ولی یکم بازسازی احتیاج داره ...حالا موندیم خونه و ماشین بدیم ب نظرتون ریسک میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن دو طبقه جداست یکی ورودی سمت شمالی یکی جنوبی سند جداست کلا مشرف نیستن و اینک سال 87ولی ظاهر خونه خو ...
مام خونمون تو شهرخودمدن دوطبقه راه جداست، البته همش مال خودمونه ولی خوب دست مستاجره، دقیقا مثل واحد آپارتمان میمونه که من تو یه شهر دیگه توش ساکنم دیگه مخصوصا اگه طبقه دوم باشی
ما که حیاط هم دست مستاجره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.
شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600 سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com