2777
2789
عنوان

نامزدم به پیج فیکم پا داد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5236 بازدید | 173 پست

عزیزم عقد کردی؟

ببین از تمام اینا شات بگیر. از همه پبام ها به عنوان سند.

چون انکار میکنه. ازشبپرس متاهلی یا مجرد،

ببین اون چی میگه؟

برو سر قرار وقتی که دیدیش میفهمه دنیا دست کیه

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نامزدی روابطو کنترل کن که وابسته نشی چون برای شناخته حالا که شناختی درست عمل کن بگو بره به درک نترس بعد یکماه قشنگ همه چیشم یادت میره

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

دیدی زگیل داره ادامه دادی؟ اونم وقتیکه هنوز عقد نکردین و راحت میتونی جدا بشی؟ حداقل برای بدنت ارزش ق ...

شما میدونی زگیل تناسلی دقیقا کدوم قسمت اونجاس؟

خدايا هزار بار شکرت. پسرم نور دو جشمان منی💙

واقعا سوال داره دختر خوب؟؟؟؟؟؟

جونتو، سلامتیتو، جوانی تو بردار و فرار کن 

خائن های پست همیشه هم ساده ترین و احساساتی ترین دختر ها نصیبشون میشه 

ضمنا اصلا سر قرار نرو مگر با یه بزرگ‌تر و شاهد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

با مامانت پاشو برو سرقرار. همونجا هم بندازش سطل آشغال و بیا. ذات بد نیکو‌نگردد...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
افرین این بهترین کاره .بشرطیکه اسی بدهکارنشه چون مرداخیلی وقیحن بگه میدونستم تویی

اره راست میگی مردا هفت خطه عالمم 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

متاسفم عزیزم فقط خواسی به روش بیاری نگو که خودت بودی چون ازین به بعد بخواد تکرار کنه کارشو میندازه گردن خودت و خودشو مبرا میکنه و اگه قدرتشو داری جدا شو چون زندگی با شک جهنم مطلق و در اخر موضوع سلامتیت هست با توجه به مشکلی که داره 

یه وقت دیوونه نشی عقد کنینا

قشنگ برو سر قرار پته شو بریز رو آب برگرد خونه نماز شکررر بخون.

خدا خیلی دوست داشته که زود فهمیدی . تو رو خدا خودتو بدبخت نکنی ، دلتنگی دو روزه ولی آخرش فراموش میکنی 

در تیره ترین حالت دنیا؛ آن شاپرک امید ماییم🌱