2777
2789
عنوان

نامزدم به پیج فیکم پا داد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5236 بازدید | 173 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایت را شکر کن که الان فهمیدی 

وگرنه بچه بغل افتضاح میشد 

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

دیدی زیگیل داره و خرابه

لاس زده پا داده و خیانت کرده

باز نمیدونی چیکار کنی؟

این حد از آویزونی تابحال در دختری ندیده بودم ک ب هر خفت و خاری فقط شوهر بخواد

تبریک میگم.شما یه تنه آبروی هرچی دختری بردی و رکورد آویزونی زدی✋

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

امتحان کردنت اشتباه بود ولی حالا ک امتحان کردی اشتباه دومو مرتکب نشو...روز قرار با مادرت یا کسی ک بعدا بتونه پشتت وایسه برو سرقرار و بگو لیاقت منو نداشتی گم شو...و کلا تموم کن..زگیلم جدی بگیر

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
اگه دوستش نداشتم همون اول که فهمیدم مریضه تف میکردم تو صوزتش دلم نمیزاره😔

عزیزم ببخشید اینو میگم ایشون وقتی از الان پای بند نیست همینه تا ابد دلت بذاره چون خدای نکرده چند سال دیگه باید 

پاهات پله های دادگاه رو بالا پایین کنه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!