2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از ديروز غذامو كم كردم فقط ميخوام سه چهار كيلو كم كنم بيشتر شكمم اب شه چكار پس بايد بكنيم ؟؟

کاربر اقام نمیدونم کلی گفتم با کمتر غذا خوردن بیشتر چاق میشی تا لاغر...

بنظرم غذا رو باید به اندازه خورد ولی بیشتر تحرک و ورزش بدنی کرد چیزی ک تجربه شخصیمه فقط تلاش و تحرک زیاد...

کاربر مرد می باشم                                                             الان دیگه نه کسی  برای من مثل تو  میشه نه من برای کسی اون آدمی میشم که برای تو بودم...
کاربر اقام نمیدونم کلی گفتم با کمتر غذا خوردن بیشتر چاق میشی تا لاغر... بنظرم غذا رو باید به اندازه ...

ببخشيد جناب متوجهه نشدم،بله درسته تحرك لازمه ولي متاسفانه فعلا وقت ازاد ندارم براي باشگاه و پياده روي 

قد و وزنت چنده چند کالری میخوری؟ چقد پیاده روی میکنی روزانه

۱۲۰۰کالری میخورم 

پیاده رویم منظم نیس چون بچه دارم ی روز نیم ساعت ی روز ۱ ساعت ی روز وقت نمیکنم برم سعی میکنم تو خونه تحرک داشته باشم حتی رقص 

من با برنامه مانکن حساب میکنم ب نظرم نصب کنید