2777
2789
عنوان

به نظرتون این ادم بی عرضس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست
درسته به شدت درونگراس. بهش چی بگم به خودش بیاد خودشو عوض کنه؟؟ نمیخوام بی اخترامی باشه زود بهش برمیخ ...

نیاز نیست چیزی بگی حتی نیاز نیست عوضش کنی سعی کن بیشتر روی خودت تمرکز کنی نقاط مثبت و منفیشو بسنج با خودت رو راست باش میتونی همین جوری قبولش کنی؟!

اگه اره

باید با یه روانشناس مطرح کنی خیلی دقیق بهت کمک کنه عشقتونو بسازید هر دو میتونید مراجعه کنید

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نیاز نیست چیزی بگی حتی نیاز نیست عوضش کنی سعی کن بیشتر روی خودت تمرکز کنی نقاط مثبت و منفیشو بسنج با ...

اخه چیزی بلد میست یعنی بگم هیچییییی بلد نیس همه چی هم از من سوال میکنه من هم بی اعتماد بنفسم اما حداقل ارتباطم با دیگران خوبه اون کاملا منزویه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم تا جای که میدونم مردا دیر به بلوغ فکری میرسن یه مدتی روش کار کن شاید دروس شه

اخه این کلا هیچ چیزی بهش برنمیخوره نمیخواد خودشو پیش من عزیز کنه خیلی بخییاله به همه چی

بابا خیلی بی اعتماد بنفسه کارت سخته با این آدم سعی کنه بره پیش یه روانشناس اگه بهتر شد باهاش ادامه بده وگرنه یه تجدید نظر بکن تو انتخابت

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
اخه چیزی بلد میست یعنی بگم هیچییییی بلد نیس همه چی هم از من سوال میکنه من هم بی اعتماد بنفسم ام ...

یادمیگیره شاید تا الان نیازی ندیده به این کار 

شاید بلد نباشه ولی احمق نیست..!

اون عشقو بلده ؟!

احترامو چی بلده ؟!

اعتماد ... تواضع...محافظت از تو؟!

یه مشت داده ی مزخرف که یادگیرشون نه مهمه نه بدرد بخور که مهم نیست اینا مهمن 

اینکه توی درسش و شغلش بلد باشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بابا خیلی بی اعتماد بنفسه کارت سخته با این آدم سعی کنه بره پیش یه روانشناس اگه بهتر شد باهاش ادامه ب ...

خیلی هم منزویه یعنی به غیر من به کسی سلام هم نمیده😭😭😭😭نمیدونم چیکارش کنم ازتباطاتش صفرههه کار هم نمیتثنه پیدا کنه به شدت کم حرفه با بقیه. هیچی هم بلد نیس میسوزم از دستش

یادمیگیره شاید تا الان نیازی ندیده به این کار  شاید بلد نباشه ولی احمق نیست..! اون عشقو بلده ...

احترام و محافظت و به فکر بودنو همه چیش خوبه. اما ارتباطاتی نداره با کسی و اینکه‌حتی اون اوایل رفتار رو هم بلند نبود به طورایی خجالتی بود و کلااا نمیدونست چطوری باید حرف بزنه با منی که دخترم حتی من پاپیش گذاشتم برای دوستیمون به طورایی

اخه این کلا هیچ چیزی بهش برنمیخوره نمیخواد خودشو پیش من عزیز کنه خیلی بخییاله به همه چی

بگمونم بی احساسه؟ اهمییت به خاستی ه شما نمیده؟ اینجور ادما خیلی سخته باش کنار بیای بازم فکران کن ویا پیش مشاوره برو همه چی توضیح بدید

بگمونم بی احساسه؟ اهمییت به خاستی ه شما نمیده؟ اینجور ادما خیلی سخته باش کنار بیای بازم فکران کن ویا ...

خیلی احساساتیه اهمیت هم میده رفتارشو تازه بلد شده نحوه محبت کردنو همه چیو بهش یاد دادم....

خیلی هم منزویه یعنی به غیر من به کسی سلام هم نمیده😭😭😭😭نمیدونم چیکارش کنم ازتباطاتش صفرههه کار هم ...

نمی دونم منکه بودم هیچ وقت عاشق اینجور شخصیت هایی نمیشدم و نمیشم چون زندگی کردن باهاشون سخته کلی باید اعصابت خورد بشه حرص بخوری

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
احترام و محافظت و به فکر بودنو همه چیش خوبه. اما ارتباطاتی نداره با کسی و اینکه‌حتی اون اوایل ر ...

😂😂گلم دورنگراست اینایی که تو داری میگی مشخصات کامل یه ادم دورنگراست راجبشون مطالعه کن 

اگر عشقتونو میخای براش تلاش کن