2777
2789
عنوان

اسباب کشی دارم، کسی کمک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 30 پست
وقتایی ک بچه ات خوابه کم کم جمع کن وسایلتو  تو این دوره زمونه دیگه نباید از کسی انتظار داشت&nb ...

بچم فقط شبا میخابه مشکل همینه واقعا بیقراره

مَرا هِزار اُمید اَست و هِزار تویی " خدا "🌱✨️

درکت میکنم.من دست تنها بودم اما خب بچه نداشتم.با دوتا بچه کمی سخته.اما تو از عهده اش برمیای..همونطور که تا الان سختیای سخت تر از این رو رد کردی.

تا میتونی کارتن زیاد بگیر از سوپر مارکتها.

اول از سالن و ویترین شروع کن.

بعد اتاقا و اشپزخونه.

اسم هر وسیله رو هم با ماژیک روی کارتن بنویس..

اگه امکانش رو داری روز جمع کردن آشپزخونه از یه نیروی کمکی،کمک بگیر.

وسایل اضافی و غیر استفاده ات رو هم توهمیت بین بفروش بره که راحت شی

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم فقط شبا میخابه مشکل همینه واقعا بیقراره

ب شوهرت بگو مرخصی بگیره یه روز کاامل پیشت باشه کمکت کنه..

تو گوگل سرچ بزن چ وسایلی واس اثاث کشی احتیاجه؟

مث:

کارتون خالی.

جعبه

ملافه های بزرگ..

شکستنی ها را لابلای لباسها بپیچون هم نمیشکنن هم هر دو خیلی سریع جمع میشن 

آشپزخونه کارش از همه بیشتره 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

من تا الان پنج بار اسباب کشی داشتم یکی هم تو همین ماه انشالله که میشه شش تا

و یکیشم حتی به یک شهر دیگه بوده با بچه ی یکساله

هیچوقتم بجز شوهرم و خودم کسی نبوده حتی بگو یه قابلمه ی غذا کسی نیاورده از کسی هم گله نداشتم خودم مرتب و منظم همه چیز رو بسته بندی میکنم یادداشت میکنم و اذیتم نمیشم

چی بگم والا
هیچی جواب نیست الان واقعا مغزم کار نمیکنه😔😔

چند سالن بچه ها؟ امشبو به هیچی فکر نکن از فردا با انرژی شروع کن منم بچم کوچیکه داشتم فک میکردم بیام کمکت بعد دوتایی از پس سه تا بچه بر نیایم🤦‍♀️

کسی نزدیکم نیست

کسی رو ول کن از هیشکی هیچ انتظاری نداشته باش خودت بلند شو یاعلی بگو جمع کن

منم تنها بودم چند روز پیش اومدم خونه جدید،چندین ساله تنهایی اثاث کشی میکنم هیشکی جز شوهرم کمک نمیکنه البته جمع کردنا با منه

چند سالن بچه ها؟ امشبو به هیچی فکر نکن از فردا با انرژی شروع کن منم بچم کوچیکه داشتم فک میکردم بیام ...

مرسی عزیزم ۳  سال و ۶ ماه واقعا موندم یکمم افسرده ام اصلا روحیه اشو ندارم

کسی رو ول کن از هیشکی هیچ انتظاری نداشته باش خودت بلند شو یاعلی بگو جمع کن منم تنها بودم چند روز پی ...

واقعا سخته خیلیم اثاث کشی نکردم انگار گیجم اصلا نمیدونم چکار کنم از کجا شروع کنم

وای عزیزم کوچیکم هستن خدا حفظشون کنه، پسر من نزدیک دو ساله... میدونی چکار کن به نظرم شبا راحت تر میتونی جمع کنی وقتی خوابن جمع کن

وای عزیزم کوچیکم هستن خدا حفظشون کنه، پسر من نزدیک دو ساله... میدونی چکار کن به نظرم شبا راحت تر میت ...

ار امشب کارتونارو از انباری بیاره شوهرم شب خوابیدن بیدار میمونم یکم جمع میکنم

بیا به روش من انجام بده

اول میرم سراغ وسایلی که اصلا به این زودیا لازم ندارم مثل ظرفای دکوری البومها سرویسهای چینی و این چیزا همه رو جدا جدا تو کارتن بسته بندی میکنم بعد دوباره داخل کارتن بزرگ میچینم شماره میزنم مثلا کارتن 1

تو دفترچم مینویسم کارتن 1: سرویس پارچ و لیوان ابزار اشپزخانه ..... و چیزایی که تو اون کارتنه تو دفترچه مینویسم بعد کارتن چسب میزنم میگذارم کنار

اینجوری دیگه از سردرگمی موقع بازکردن هم نجات پیدا میکنی بعد حتی ممکنه دو ماه طول بکشه😂😂😂تا کامل خونمو بچینم چون دیگه عجله ندارم هرچیزی رو که بخوام از دفترچه نگاه میکنم کارتن شماره چند میرم برمیدارم و اینجوری چیزایی که دیر لازمم میشه اخر از همه باز میکنم

ما همه تو دنیا تنهاییم باید با تنهاییمون کنار بیایم دیگه

چی بگم والا
واقعا سخته خیلیم اثاث کشی نکردم انگار گیجم اصلا نمیدونم چکار کنم از کجا شروع کنم

میدونم اولش آدم گیج میشه به شوهرت بگو کارتن موز و کارتن از فروشگاهای بزرگ بگیره از اتاق خواب شروع کن کمددیواریاتو بچین تو کارتن ها،بعد هر چی دکوری و وسایل ریزمیز هست بچین تو کارتن بعد کابینت‌ها رو خالی کن وسایل ضروری بذار باشه بعد همه کارتنها رو بچین تو اتاق خواب خالی دم رفتن هم وسایل بزرگو جمع کن

اصلا به خودت سخت نگیر شبا بسته بندی کن با حوصله بذار کنار روزها هم به کاری دیگه و بچه هات برس حوصله کنی این چند روزم تموم میشه میری یه نفس راحت میکشی 

من هنوز اینجا جا نیفتادم بعضی وسایلمو نچیدم بیشتر استراحت میکنم و شستن هامو میشورم