2821
2789

منم ۲۶ سالمه و تا حالا نگرفتم،،آره تو بزرگ سالی خیلی سخته،،حالا میگن واکسن داره نمی دونم راسته یا نه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی ماه پیش گرفتن، تب و سردردش وحشتناااااااااک  سه روزه بود ولی تاولاش زیاد نبودن 

ولی بچه هام خیلی خفیف در حد ی تب نیمروز گرفتن

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

زونا میشه نه خیلی خطرناک نیست من مادر شوهرم ۸۰ و خورده ای سنشه چند سال پیش زد همش میگفت بدنم داغه تب دارم شکمش در حد چند سانت قرمز بود رفت دکتر گفت زونا هست چند تا قرص بهش داد خوب شد 

من ۱۹ سالگی با پسرم که یک سال و نیمش بود با هم گرفتیم  من مرگو به چشمم دیدم پسرم ککشم نگزید

بخاطر چیش اذیت شدید.. جاش هم موند؟ 

من یه دختر نسبتا خوبی ام  🙋🏻‍♀️
وای یاخدا علائمت چی بود

هیچی اول یک دونه ی بزرگ روی صورتم زد وبعد کل بدنم پرشد یکسره هم تب ولرز شدید داشتم که ۳ تا پتو مینداختم روی خودم که تموم تنم اینقدر خیس عرق میشد که فکرمیکردی رفتم حموم، پوستم خیلی سفیده ولی یک جای سفید دیگه روی تنم پیدا نمیشد دقیقا ۶ ماه طول کشید تا لکه هاش کاملا از روی بدنم پاک شدن

بخاطر چیش اذیت شدید.. جاش هم موند؟ 

نه جاش نموند چون نمیخاروندم البته فقط صورتم

من سه روز تب شدید کردم با سر درد وحشتناک که سرمو تو دیوار میزدم از درد با هیچ مسکنیم خوب نمیشد فقط با دگزا 

بعد سه روز تمام بدنم وحشتناک بیرون ریخت با خراش شدید شکلی صورتم عوض شده بود انقد که دونه های بزرگ تو صورتم زده بود از خارششون گریه میکردم بدنمو میخاروندم خون میشد ولی صورتمو با گریه فقط فشار میدادم دارو میخوردم خواب میرفتم که نخاره بعد یک هفتم زخما رویه بست تمام بدنم زخم بود

خیلی وحشتناک بود ولی پسرم هم دونه هاش کم بود هم کوچیک هم اینکه اصلا نمیخارید

نه جاش نموند چون نمیخاروندم البته فقط صورتم من سه روز تب شدید کردم با سر درد وحشتناک که سرمو تو دیو ...

الان جای زخم ها رفته

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز