2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینطورین

457 بازدید | 14 پست

سلام اول بگم که با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم و اونا به شدت خبر چین و بی حیا هستن  دیروز من در باره اخلاق بد اونا تو خونه با شوهرم نو تلفن حرف میزدم ولی یکم صدام بلند بود بعد اینا فالگوش وایمیستن همیشه ایندفعه هم شنیدن بعدش امروز هیچکدومشون با من حرف نمیزنن قهر کردن شوهرمم که همیشه یه اتفاقی میفته با من حرف نمیزنه تقصیرو میندازه گردن من که چرا بلند حرف میزدی شنیدن دیگه خسته شدم از دست این شوهرخنگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یواش تر حرف بزن ن نشنون 

شما بلند حرف زدی کارو خراب کردی چرا شوهرت خنگه؟

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
خودش میدونه اونا بی حیا هستن 

خودش بدونه 

مگه شما مسئول یادآوری هستی ؟؟

فردا که از دنیا رفتن، براش عزیز تر میشن و تک تک حرفات به یادش میاد 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یعنی هر تایپکی میرم اول نفری 🤣 ❤

ازون شباس که حوصله ندارم اینورو اونور میچرخم

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

باید صبر میکردی شوهرت بیاد خونه و یه چیزی بخوره و استراحت که کرد بعد با آرامش و آروم بهش میگفتی اینطوری هم اونا نمیشنیدن و هم حرفای تو بهتر به دل شوهرت می‌نشست و هم عصبانیتت کمتر میشد و عاقلانه تر و با سیاست بیشتری موضوع رو میگفتی و عمل میکردی

باید صبر میکردی شوهرت بیاد خونه و یه چیزی بخوره و استراحت که کرد بعد با آرامش و آروم بهش میگفتی اینط ...

آره یکم عجله کردم چون عصبی بودم ولی نمیدونی چه به روز من آوردن آخه 

آره یکم عجله کردم چون عصبی بودم ولی نمیدونی چه به روز من آوردن آخه 

اینو بدون یه خانم با سیاست همیشه صبورانه و عاقلانه تصمیم میگیره و بهترین نتیجه رو هم میگیره تو بدترین شرایط هم صبرتو ببر بالا