2777
2789
عنوان

نظر سنجی از کسایی که شاغل هستن

77 بازدید | 19 پست

خانومایی که بیرون کار می‌کنید و شاغل هستید 

آیا فقط به اجبار و برای پول کار می‌کنید یا به کارتون علاقه هم دارید؟ 

اگر شوهرتون یا باباتون بهتون پول کافی بده بازم سر کار میرید ؟

من اصلا خونه نشینی رو دوستندارم و از نظر روحی مریضم میکنه. کار کردن حس و حال و انگیزه زندگی میده بهم. اینکه هدفی داشته باشی و براش تلاش کنی، بتونی مستقل باشی و یه کار رو به بهترین نحو انجامش بدی بهم حس خیلی خوبی میده و بدون اون زندگی واقعا برام سخت میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همبنجوریم ولی میبینم اکثرا مثل من نیستن دوس دارن بیکار باشن

یکی از عواملی که جامعه سنتی تره و متاسفانه خانمها کمتر از وضع جامعه و دنیا باخبرن همین غیر فعال بودنه...

اینده یک جامعه رو زنان جامعه میسازن. هرچه زنهای یک جامعه درگیر اجتماع و سیاست و فعالیت باشن، نسل متولد شده از اونها هم فعالتره و موفقتر...

پیشرفت اتفاقی نیست...

یکی از عواملی که جامعه سنتی تره و متاسفانه خانمها کمتر از وضع جامعه و دنیا باخبرن همین غیر فعال بودن ...

آره کاملا موافقم 

خیلی از مشکلاتی که تو همین سایت میبینم به خاطره نداشتن استقلال مالیه 

الان حجم کاریم خیلی بالاست 

کار می‌کردم ولی نه به این حجم 

از تو خونه نشستن بدم میاد ولی خب الانم زیر بار فشار دارم له میشم😂😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

نه برای علاقه میرم و خب پولم برام مهمه دروغ نگم،،بعد یکی هم این که دوست ندارم از همسرم پول بگیرم و الانم هیچ کدوم از خرجام با اون نیست به خواست خودم و از اول دوست داشتم خودم از نظر مالی مستقل باشم و حتی پدرمم اون موقع ها به زور پول می ذاشت تو کیفم قبول نمی کردم بدم می یومد خرجم رو یه نفر دیگه بده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
آره کاملا موافقم  خیلی از مشکلاتی که تو همین سایت میبینم به خاطره نداشتن استقلال مالیه

دقیقا دوست گلم.

کار کردن و فعالیت باعث میشه بدونی که یه زندگی نرمال چه مسائلی داره و درک درستی از مشکلات و مسائل زندگی داشته باشی. درک و فهم شرایط برات آسونتر و بیشتر میشه، از نظر روحی قویتر میشی و با یه کلمه حرف بی ارزش بقیه بهم نمیریزی... میفهمی که پول درآوردن سخته و سعی میکنی مدیریتت بیشتر بشه. عزت نفست بالاتر میره و کلی فایده دیگه که برای شخص خودم داشته.

چرا بالاست ؟

چون پول بیشتری میخوام کارای بیشتری قبول کردم 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
دقیقا دوست گلم. کار کردن و فعالیت باعث میشه بدونی که یه زندگی نرمال چه مسائلی داره و درک درستی از م ...

برای منم خیلی فایده داشته از وقتی کار رو شروع کردم هر وقت بیکار میشم دیوانه میشم 

کار کردن به قدری برام مزایا داره که اصلا دوست ندارم بیکار باشم