2777
2789
عنوان

کمک کنید بخاطر خدا خیلی واجبه

110 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه شا گردی دارم وضع مالیش اصلا خوب نیست کمکش کنید 

ما تو بلو ثبتش کردیم کمکش کتیم من به هتون امید دارم 

چندتا تونم کمک کردین خدا خیرتون بده 

چون پول قبول نمی کنه 

ما تو بلو ثبتش کردیم یه کد داره میزارمش برید اپلکیشنو نسب کنید کد معرفشو بزنید براش وجه میره هیچ چیزی از شما کم نمیشه بدون هزینه حساب باز میکنید 

بعد نصب می فهمید چیه 

بلو ب ا ن ک بزن ما یک ت یا با زا ر میاد  

اینم کد معرفشه  NA3ZNA 

برنید معرف کد اونو خدا خیرتون بده خدا عوضشو می ده بهتون 

بدون هزینه یه یه نیازمند کمک کنید 

NA3ZNA

ماها ک داریم چی؟ 

فوقش ده نفر از کد معرف استفاده کنند و سی تومن بهش بده  

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
ماها ک داریم چی؟  فوقش ده نفر از کد معرف استفاده کنند و سی تومن بهش بده  

خدا خیرتون بده به دوستان و اشنا یان بگید ما چون نمی خواستیم نقد جمع کنیم و بخاطر غروزش اذیت بشه یه راهی پیدا کردیم دوستان بعضی ها شون کمک کردن خدا خیرشون بده شما هم به اشنا هاتون بگید کدو بزنن ممنون میشم🙏♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرتون بده به دوستان و اشنا یان بگید ما چون نمی خواستیم نقد جمع کنیم و بخاطر غروزش اذیت بشه یه ر ...

بنظرم ناشناس کمکش کنید.چون سیصد تومن پولی نیست 

من کسی ندارم  گلم کسایی هم میشناختم کد من زدن

اکثرا هم برا خودشون دنبال کسی هستن ک کارت مشکی بگیره

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بنظرم ناشناس کمکش کنید.چون سیصد تومن پولی نیست  من کسی ندارم  گلم کسایی هم میشناختم کد من ...

گلم کارت که میگی پرسیدم هیچ فایده ای نداره ما فقط می خواستیم کار خیر کنیم چون وضعیت همه بده بدون اینکه هزینه بدن می تونن کمک کن فقط همین 

گلم کارت که میگی پرسیدم هیچ فایده ای نداره ما فقط می خواستیم کار خیر کنیم چون وضعیت همه بده بدون این ...

💙💙💙

کاربرا دارن خلاقترمیشن روزبروز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖