2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اصلا نه درد داره نه سوزش

درد نداشته باشه به احتمال زیاد سنگ اینا هم نداره . 

ببین بر اساس تجربه ای که تو این چند سال داشتم . بعضی مادرها مثل شما نگران میشن .

ولی درصورتی که فرزندشون هیچ مشکلی نداره . فقط عادت کرده زود زود بره دستشویی . کودکان در این سن ، بعضی عادت ها رو میگیرن و چند وقت دیگه ترکش میکنن . دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که میخواد زود زود بره دستشویی. شاید از آب خوشش میاد مثلا . 

این احتمال هم هست . بنظرم تشویقش کنید نره دستشویی . ببینید میتونه نگه داره و الکی میرفته دستشویی یا نه . اگه بتونه نگه داره یعنی مشکلی نداره . تشویقش هم میتونه با چیزهای موردعلاقه اش باشه

برای بررسی موارد احتمالی . مثلا دیابت استرس ؟ مگه استرس داره ؟ استرس چی؟

عزیزم میره دست شویی وقتی میاد بیرون دوباره بعد یه دقیقه میره، دوباره میره، میشه بخاطر این باشه که قبلا تا شروع میکرد به دست شویی از همون اول آب میگرفت به خودش و ادرار میکرد؟! شاید فشار آب از خروج کامل ادرار جلوگیری میکنه، استرس بخاطر این میگم که اولین بار مشهد که بودیم شروع شد، وقتی میخواستیم بریم حرم هی میرفت دست شویی که اونجا دست شوییش نگیره، منم میگفتم اشکال نداره اما اون حساس بود و هی میرفت

منم فکر میکنم از اینا باشه

متاسفانه قسمت دوستان و پیام ها باز نمیشه برام

همینجا میگم بهتون

کودک در این سن بسیار کنجکاوه . عملا هیچ درکی از ناحیه تناسلی و ارضا شدن و.. نداره. اما کم کم بدنش رو کشف میکنه و متوجه تفاوتش با جنس مذکر میشه.

ممکنه اتفاقی جایی دیده باشه . یا مثلا ممکنه تو دستشویی موقع شستن واژنش، حس خوشایندی بهش دست داده باشه و بخاطر همون دوست داره این حس تکرار بشه.

عزیزم میره دست شویی وقتی میاد بیرون دوباره بعد یه دقیقه میره، دوباره میره، میشه بخاطر این باشه که قب ...

تشخیصم درست بوده. نه فشار آب مانع از خروج ادرار نمیشه. به احتمال زیاد کودکتون دچار حس لذت میشه با فشار آب. یه حسی مثل قلقلک بهش دست میده.

باید از سرش بندازین.

نگران نباشید کودکتون هیچ مشکلی نداره.

خودش تنها میره دستشویی؟ خودش خودش رو میشوره؟

متاسفانه قسمت دوستان و پیام ها باز نمیشه برام همینجا میگم بهتون کودک در این سن بسیار کنجکاوه ...

عزیزم خودش هم از دست شویی زیاد کلافه میشه، میگفت واااای دارم دیوونه میشم همش باید برم دست شویی!!

الان دو روزه وقتی از دست شویی میاد بیرون میگه میتونم روی پارچه بشینم اگه روی پارچه دست شویی کنم اشکال نداره؟ منم گفتم نه! وقتی میاد بیرون میره روی پارچه میشینه و میگه یه ذره اب از اونجام میاد بیرون و بعد خوب میشم