2777
2789
آهان پس قضیه متنفیه. خیالتون راحت

پس دیگه نیازی نیست سونو هم ببرمش؟ میشه بخاطر جلب توجه هم باشه؟ یه مدت من سینه درد داشتم همسرم خیلی نگرانم بود و بهم توجه میکرد، بعد یه مدت اون هم میگفت مامان سینه ام درد میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کنید ببینید با خودش بازی میکنه؟ شورتش خیس میشه؟ موقع حمام رفتن چی؟ دقت کردید تا حالا؟

نه خیلی دقت کردم، شبا هم پیش خودم میخوابه اصلااا دست به جاییش نمیزنه

پس دیگه نیازی نیست سونو هم ببرمش؟ میشه بخاطر جلب توجه هم باشه؟ یه مدت من سینه درد داشتم همسرم خیلی ن ...

نه فعلا نیازی نیست. کارهایی که من گفتم رو دقیق انجام بدید. روند رو بهم اطلاع بدین. در ادامه اگر نیاز بود میگم ببرین سونوگرافی

امکانش هست بله. در سن بسیار کنجکاوی هستش. به شدت موضوع رابطه با همسرتون رو کنترل کنید نذارید اصلا متوجه بشه. تنهاش نذارین تا اگر عادت بدی هم داره از سرش بیفته. خودتون هم اصلا بدون لباس نباشین پیشش

خوبه پس سوالات جنسی میپرسه ازتون؟ شبا پیش خودتون میخوابه پس متوجه رابطه نمیشه؟

نه سوال جنسی نمیپرسه، نه عزیزم رابطه مون موقعی هست که خوابه خوابه و موقع رابطه من و همسرم میریم توی یه اتاق خواب دیگه