2777
2789
عنوان

آیا ایناعلائم افسردگی هست😞

395 بازدید | 23 پست

من 6ماهی هست که حال روحیم خوب نیست دلیلش بی محبتی شوهرم هست😥حوصله هیچ کاری ندارم، نه حوصله مهمانی برم نه مهمان بیادخونم نه عروسی هیچ جا، مثلا10 رو حالم بده همش توخودمم خونه شلخته شوهرم اگه شب برام سمبوسه بخره حال دلم خوب میشه😣سمبوسه مثال بود، (منظوراگه یه قدم بیادسمتم) 

تا2روزخوبم دوباره انگارخالی میشم، مثل بنزینم تمام بشه، دوباره حالم خراب میشه، اینا علائم افسردگیه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چند روز خوبی چند روز بد این نشانه افسردگی دوقطبی هست . اما ای که علتش شوهرت باشه . جای بررسی هست ...

ازحال و نگی ومشکلات به کنار من بااوناکنارمیام بابی محبتیای شوهرم مشکل دارم

ازحال و نگی ومشکلات به کنار من بااوناکنارمیام بابی محبتیای شوهرم مشکل دارم

خوب این بی محبت شدن یهویی شروع شده؟ و تو قبلاً  این حس رو تجربه کردی که خلق و خوی نوسان داری داشته باشی؟! و با عرض پوزش چند سالتونه و چند سال هست ازدواج کردید!؟

خوب این بی محبت شدن یهویی شروع شده؟ و تو قبلاً  این حس رو تجربه کردی که خلق و خوی نوسان داری دا ...

قبلاهم بودولی بهتربود الان خیلی سردشده، خودم 35 شوهرم 44، 12 ساله ازدواج کردیم 

عزیزم😞🥀💔

ولی سعی کن بهش فک نکنی و خودتو با چیزای خوب مشغول بکن، با ورزش ، آهنگ خوب ، مخصوصا خودتو بیشتر بخدا نزدیک بکن من ۳۱ سالمه نصف موهام سفید شد و هردوپاهام آرتروز داره رفتم دکتر بهم گف از اعصاب و ناراحتی اینطوری شدی، بخودت برس گناه داری افسردگی خیلی بده

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...