2777
2789
عنوان

شوهرم اصرار داره بریم پارک 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 90 پست
اتفاقا خیییلی شدید دلم میخواد جدا بشم  منتظرم دیگه یه موردی هست اون حل بشه بعد  حضانت کا ...

بچه هم دارید ؟!

باهاش حرف بزن لطفا ببرش پیش مشاور کاربلد 

احساس میکنم همسرت افسردگی داره با چند تا دارو و قرص روحیه اش از این رو به اون رو میشه حتما یه نوبت انلاین از روانشناس براش بگیر

چون بچه داری واقعا دلم نمیاد بگم جدا شو ولی ادم بچه نداشته باشه جدا شدن راحت تره 

اما پسرت هم به پدرش نیاز داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چی بگم عزیزم . بچه ندارین ؟ اینجوری بدتر نشه؟

نه بچه ندارم

میگم شاید غذا درست نکنم بفهمه ، ولی از یه طرف درست نکنم می‌ره شام و ناهار خونه فامیلاش ، بعد همه کم کم میفهمن از مشکلاتمون یا همه کنجکاو میشن پس من کجام و چرا غذا درست نکردم 

نمی‌دونم چیکار کنم برای درست شدن این زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه ندارم میگم شاید غذا درست نکنم بفهمه ، ولی از یه طرف درست نکنم می‌ره شام و ناهار خونه فامیلاش ...

نه مس این کار باعث میشه هم از هم دور بشین هم عادت کنه هم به قول خودت همه بفهمن . باهاش صحبت کن هر کسی یه قلقی داره از بزرگتر کمک بگیر که ازش  حرف شنوی داره یا مشاوره

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
منم فکر می‌کنم شوهرم منو دوست نداره ، نمی‌دونم ازدواج و زندگی مشترک چیه ک انقدر برای شوهر تکراری شدی ...

عزیزم💔

ما خودمون از نظر مالی خیلی خوب بودیم بعد از ده سال خونه خریدیم بچه دار شدیم ماشین خریدیم یه دفعه همه چیز عوض شد الان مستاجریم ما کل سرمایه ۱۵۰تومن😔

گاهی انقدر دلم میگیره میگم من زن کافی نبودم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه هم دارید ؟! باهاش حرف بزن لطفا ببرش پیش مشاور کاربلد  احساس میکنم همسرت افسردگی داره با چ ...

افسردگی شدید داره ۴ بار خودکشی ناموفق داره 

باید بستری بشه نمیشه 

منم خسته شدم منم داغون کرده دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم💔  ما خودمون از نظر مالی خیلی خوب بودیم بعد از ده سال خونه خریدیم بچه دار شدیم ماشین خری ...

چقدر عین همیم 

ما هم برشکست شدیم صفر صفر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه بچه ندارم میگم شاید غذا درست نکنم بفهمه ، ولی از یه طرف درست نکنم می‌ره شام و ناهار خونه فامیلاش ...

حرف حسابش چیه باهاش حرف زدی؟

گاهی مسایل اقتصادی خیلی ذهنشونو درگیر میگیره و کلا از روابط دور میشن 

باهاش حرف بزن با ارامش

افسردگی شدید داره ۴ بار خودکشی ناموفق داره  باید بستری بشه نمیشه  منم خسته شدم منم داغون ...

خیلی شرایط سختی داره 

لطفا از بقیه کمک بگیر 

پدر مادر دوست هر کسی که ازش حساب میبره 

قبل از ازدواج هم اختلال داشت یا نه ؟

چقدر عین همیم  ما هم برشکست شدیم صفر صفر

خیلی حسرت ها پشت این نوشته ها هست 

وقتی نگاه میکنم میبینم هیچوقت ادم صبوری نبودم شاید کمی بیشتر صبوری میکردم اوضاعمون این نبود 

حرف حسابش چیه باهاش حرف زدی؟  گاهی مسایل اقتصادی خیلی ذهنشونو درگیر میگیره و کلا از روابط دور ...

میگه حوصله ندارم ، در حدی شده که دیگه خونه مادرش هم نمیره سر بزنه... همش امروز فردا ، آخر هم نمیره ، شاید یه ماهه نرفته 

میشه بیشتر توضیح بدی منظورت از صبوری چیه 

گاهی باید سختی راه رو تحمل کرد تو زندگی دونفر وقتی یکی بیش از حد از خود گذشتگی داشته باشه درکنارش. صبوری همسر هم لازمه 

من اصولا انسان وایسته ای بودم و راحت طلب خیلی درگیر این نبودم که به خودم سخت بگیرم رفتیم جایی خونه خریدیم همش به همسرم میگفتم دوره همسرمم گرفت خونه رو فروخت

خیلی شرایط سختی داره  لطفا از بقیه کمک بگیر  پدر مادر دوست هر کسی که ازش حساب میبره  ...

به برادراش خبر دادم گفتم محل ندادن 

خیلی عوضی تشریف دارن 

شوهرم موقعیت بدی داشت

منم تنها با پسرم بودم داداشش اومد کارت پولم رو گرفت که مثلا خرج شوهرم کنه و خرید خونه 

از دو تا کارتم روی هم ۱۷ میلیون داشتم کل پول رو برداشت و در رفت

من حتی ده هزار نداشتم برم خونه مادرم 

زنگ زدم داداشم اومد منو با پسرم برد

شوهرم بعد پنج روز مرخص شد اومد

داداشاش خانواده ش کلا عوضی هستن 

مادرش از همه بدتر 

از برادرش شکایت کردم مادرش نذاشت ادامه بدم انقدر الکی اشک تمساح ریخت

هیچکی رو نداره شوهرم 

خیلی حسرت ها پشت این نوشته ها هست  وقتی نگاه میکنم میبینم هیچوقت ادم صبوری نبودم شاید کمی بیشت ...

الهی بگردم درکت میکنم 

ولی منتها من از صبوری بی اندازه داغون شدم 

الانم دارم صبوری میکنم یکی دو ماه دیگه تحمل کنم فقط بعد دیگه تموم میکنم نمیتونم واقعا ادامه بدم متاسفانه