2777
2789
عنوان

شوهرم اصرار داره بریم پارک 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 90 پست
اره دیگه روانیه نمیره سرکار  انقدر گفتم گوش نمیده انگل شده

االان دلت به چی این زندگی خوشه ؟

این چیزا دیگه جزیی ترین مسایل زناشویی و روابطه این هم بلد نیست پس واسه چی زن گرفته ؟!!!!

ا

خرجش هم که خودت میدی ؟!.

فقط اینو بدون یکبار توی همین سن هستی تمام اینها هم فقط یکباره و تکراری نداره 

از زندگیت لذت ببر 

شده برو جدا شو با یه ادم که همسنگ خودته باش 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
روانی ندیدی  روانیه 😬🤦‍♀️🤣 مخش تاب داره  یه بار رفتیم با کالسکه جلو در پارک انقدر دع ...

خخخخ جدیی چ باحال تعریف کردییی😂😂😂😂چرا اینطوری مبکنههههه

خدایا شکرت❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم  امروزم صبح به من برا بااار اول توی زندگیمون  گفت عصر بریم بازار  انقدر ...

ایشالا وقتی حرفش زده سر حرفش بمونه تا شب بیرون برین 

دوستم یه شوهری داره میگه شوهرم عادت داره برنامه هاش تو دفتر یادداشت می‌نویسه بعد یه بار بدون اینکه به دوستم بگه تو دفترش نوشته بوده خرید برای همسر

ببین چطور بعضی آدمها انقدر با شعورن ک بدون اینکه زن بگه خودشون میفهمن

االان دلت به چی این زندگی خوشه ؟ این چیزا دیگه جزیی ترین مسایل زناشویی و روابطه این هم بلد نیست پس ...

اتفاقا خیییلی شدید دلم میخواد جدا بشم 

منتظرم دیگه یه موردی هست اون حل بشه بعد 

حضانت کامل پسرم رو بگیرم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ای بابا خب باهاش صحبت کن .گفتگو راه حل خیلی از مشکلاته.اگه خیلی سرش شلوغه هفته ای یبار دوهفته یبار ک ...

نه بچه ندارم ، حرف میزنم اما مگه فایده داره بیرون رفتن هم در حد سر زدن خونه فامیل میبره

منم دیگه انقدر همه چی روم فشار آورده که دیگه نمی‌خوام باهاش حرف بزنم در هیچ موردی 

ایشالا وقتی حرفش زده سر حرفش بمونه تا شب بیرون برین  دوستم یه شوهری داره میگه شوهرم عادت داره ...

من مشکلم اینه شوهرم دوسم نداره 

یه صدم مرد ادم رو بخواد همه کار میکنه 😔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عه تو سرت هست جدا بشی🥺طلاقت میده؟؟؟

اره بابا 

هر بار حرفش میشه میگه باشه

حضانت رو نمیده 

منم پسرم مشکل مادرزادی  داره 

میترسم ببره خونه مادرش 

اونا نرسن بچه تلف بشه 

من مشکلم اینه شوهرم دوسم نداره  یه صدم مرد ادم رو بخواد همه کار میکنه 😔

منم فکر می‌کنم شوهرم منو دوست نداره ، نمی‌دونم ازدواج و زندگی مشترک چیه ک انقدر برای شوهر تکراری شدیم

همین تکراری شدنه عشق رو کم رنگ می‌کنه ، واگرنه من عکسای شب عروسیم نگاه میکردم شوهرم حتی از چشماش معلوم بود چقدر دوسم داشته ، ولی الان چی ، هیچی

منم فکر می‌کنم شوهرم منو دوست نداره ، نمی‌دونم ازدواج و زندگی مشترک چیه ک انقدر برای شوهر تکراری شدی ...

اره قشنگ درکت میکنم 

این برا من جووون میداد 

نمیدونم چی شد کلا باختم زندگی رو 

ای بابا🥺🥺با شوهرت فقط مشکلت همینع؟،

نه زیاده مشکلات بسیااار 

با شوهرم قهرم نیاز هام برآورده نمیکنه ، تصمیم گرفتم براش غذا درست نکنم یکی دو روز ، به نظرت کارم درس ...

چی بگم عزیزم . بچه ندارین ؟ اینجوری بدتر نشه؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡